Proč člověk jako ona? Pokud při komunikaci působí normálně a vy o té kauze nevíte, jak konkrétně byste si ověřila, že to není vhodný zájemce o psa? Ona vám neřekne, že jí odebrali stopadesát psů.
Proč člověk jako ona? Pokud při komunikaci působí normálně a vy o té kauze nevíte, jak konkrétně byste si ověřila, že to není vhodný zájemce o psa? Ona vám neřekne, že jí odebrali stopadesát psů.
To je šílený 😭 Upřímnou soustrast
Ví se co to bylo za jed? U nás jednu dobu trávili karbofuranem, hnus.
U nás jsou teď procházky dlouhodobě nic moc, ale musím tu mojí bandu pochválit. Vběhlo nám pod nohy kuřátko kulíčátko, takový malý nic na dlouhých nožkách, a nikdo to nezašlápnul, nevdech. Pro Bluea to bylo první takové setkání a mile překvapil, jak jemně a opatrně se k němu choval, očichal ho jen hezky z dálky a bez zaváhání se nechal odvolat.
Plný stav je vždycky n+1, kde n značí aktuální počet psů. 😂
Ale stříhání není přece bolestivé
Stříhání samotné ne, ale pohyb těch chlupů bolí fest a ostříhat to aniž byste s chlupy pohnula nedokážete.
Něco na bolest bych mu dala, pokud tak vyvádí. Já mám štěstí, že moje holky fakt drží, ale i tak vystříhám nejdřív okolo, kde to nebolí, pak teprv jdu “do živého” a snažím se s chlupy hýbat co nejméně.
Ježíš, to bych chtěla zažít, že by někdo nechtěl ven
Není problém. Kolik jich chcete půjčit? Dlouhodobě, trvale, klidně všechny… 🤣
☹️ chudák holka. Budem jí dal držet tlapky.
Jak to dopadlo s tou jeho sestrou? Našla novou rodinu?
Díky moc.
Taky si to myslím. Zvlášť ty úplný prťata mají šanci dorůst do větší velikosti. Nedorostou na normální velikost, ta selekce na menší vzrůst tam probíhala několik generací, ale nevěřím, že budou mít pouze 10-15 kilo, jak inzerují. Moje Tori z třech kil v pěti měsících dorostla na osmnáct v dospělosti.
Nemáte odkaz? 🙏🏻
Přesně na tohle myslím pokaždé když o nich čtu. Pokud si to správně pamatuji, tak v roce 21 jí hrozilo odebrání stovky psů a po čtyřech letech, dá se předpokládat volného množení, jich odebrali “pouze” o šedesát víc. Těch, co to peklo přežili je menšina.
Né, to byla reakce na ten předchozí dotaz, jestli jsou ty štěňata v útulku.
To je útulek
“Nikdo mě nechce.” 😔
Nějaká kutilka?
Přesně, mně to přijde jako výsměch, ta pokuta. Ještě ty výmluvy jak řešil krizovou situaci - jedno dítě upadlo, tak je musel všechny dokola uklidňovat…
Kolik vůbec stojí vycvičený služební pes? Když už ho teda policejní psovod nebere jako živého tvora, aspoň by měl zaplatit hodnotu zničené “věci”. Třeba by si příště dal větší pozor.
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/uhyn-psu-policista-kufr-auta-pokuta-nejvyssi-spravni-soud.A250624_155732_brno-zpravy_azu
Zvuk nutný
Buďte ráda. Já od Bailey našla zuby snad všechny. Nejčastěji bosou nohou. 😂 Jen špičáky jsme nakonec museli trhat.