Den jedenáctý: lidé si stále ještě nevšimli, že jsem adoptoval kočičku
Den jedenáctý: lidé si stále ještě nevšimli, že jsem adoptoval kočičku
Který blbec počítal šedivé krychličky místo bílých? 🙋🏻♀️ Já bych potřebovala zadání slovních úloh v piktogramech. 😂
🤣🤣🤣 Také jsem si něco takového koupila, v mexické obdobě vietnamských obchodů (Waldo"s), dvakrát lehčí a dvakrát delší než pravá Flexi a jen za 39 pesos, no nekupte to, že jo. 😂 Brzda se rozlomila po třech zaseknutích, celé se to rozpadlo asi po dvou měsících, ale účel to splnilo. A za desetinu ceny opravdové flexiny se to vlastně i vyplatilo.
Na Balúa mám stejnou flexi jako Sardullah, je to těžký, velký, neskladný, ale zas pokud z nějakého důvodu nemůžete mít psa na volno, je to velice praktická věc. Právě i do města, na jedno dvě zmáčknutí čudlíku máte vodítko přesně té délky, jakou potřebujete.
Rezervovala jsem s bookingem jen jednou, právě taky se psem, a všechno proběhlo ok. Ale radši jsem jim napsala jak zprávu přes booking, tak zavolala. A i tak jsem měla pro jistotu vypsané hotely, kde berou psy, nechtěla bych přespávat se všema věcma někde na pláži. 🙂
Jenže štěně berete ven mezi psí kamarády. U koček to tak úplně nefunguje. I když Mína si jako kotě venku na procházkách taky hrála i s cizími psy, nepovažuji to za běžné chování.
Mně to pokaždé otevře jiné video, ale nic co by souviselo s tématem pes a kočka.
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/airbaltic-letovy-rad-kunda-pussi.A250327_091053_ekonomika_vebe
😄
Přiznám se, že jsem docela zvědavá, co se z toho nakonec vyklube, jestli podvodník, nebo chovatel.
Tady v Mexiku teď letí klasika, podvodník s těžkým srdcem hledá komu poslat zdarma, letecky, čistokrevné štěně.
Tohle ale není firemní email, ten by byl na doméně nemtru.cz. Podvodník jen vzal seznam zaměstnanců a zkoušel, které jméno je na email.cz volné k zaregistrování.
Vypadá to, že ano. Pořád to může být podvod, ale nemusí.
Zkusila jsem vyhledat email, a našlo mi to tohle
To je adresa veteriny.
Než jsem to dopsala, tak jste to připsala i vy. 🙂
Heat je normální výraz pro hárání, spíš tam nesedí ta předložka “to”, ta je tam navíc. A “Untied States”, pobavilo. Taky to na mě působí víc jako podvod.
Nemyslím si, že je to plemeno. U nás je hodně "siamských" koček i “ragdollů”, přijde mi, že tohle zbarvení vydrží v populaci dlouho. Poslední dobou se do toho přimíchaly želvovinové kočky a dost koťat je podobně zbarvených jako tahle na fotce.
Kolik řečí umíš… 🙂
V tom článku od Janaa píšou, že to byl jeho první Iditarod, jel se psy od Ryana Redingtona a ta uhynulá fenka Ventana byla zapůjčená od Wadea Marsse. Zkolabovala 8 mil před Galenou.
Jak vůbec v těch velkých kennelech řeší hárání? Mně přijde divný, že by vůbec netušil, že fena je nebo může být březí.
jo, množit se ty akvárka umí pěkně rychle. Také mám tu zkušenost. 😂
Pěkné. Co je v plánu za obyvatele?
odhlašovat se nemusíte, u svých videí máte vedle popisku tři tečky, na ty kliknete, vyberete sdílet a dá vám to možnost kopírovat odkaz. Teda aspoň mně to tak funguje.