Nikdo tu přece nenapsal, že mu to přeje? Není nám ho líto, a to se přiznávám, že mně není. Nepřeji mu to, nemám z toho radost, ale ani mi ho není líto. A fakt to není nedostatkem empatie.
Nikdo tu přece nenapsal, že mu to přeje? Není nám ho líto, a to se přiznávám, že mně není. Nepřeji mu to, nemám z toho radost, ale ani mi ho není líto. A fakt to není nedostatkem empatie.
Andílek
5.12.2012 - 31.12.2025
🐾
To vůbec nemusí být chováním štěněte. Koupili štěně k Vánocům a zjistili, že se to musí krmit, venčit, věnovat se tomu, nejde to vypnout a odložit do krabice… Fífa byla uvázaná v lese s novým vodítkem, obojkem, pytlem granulí z Kauflandu hned 26. prosince a přitom povahově byla zcela bezproblémový labrador.
* …člověk KE kterému se může přitulit.
Z těch automatických oprav mi jednou hrábne.
Ano, dvojka je také připravena k přesunu. Je to holka, Inca, 4 roky, kastrovaná (v devíti měsících a už březí 🙄). Je menší, naposledy 8kg, ale přijde mi, že jsem ji od té doby trošičku vykrmila. Je mazlivá a celkem nenáročná, pravidelné procházky, jídlo, pelíšek hezky v teple a člověk je kterému se může přitulit, víc nepotřebuje. Má hodně jemnou srst bez podsady, musí se pravidelně česat jinak zdredovatí. V zimě bude s největší pravděpodobností potřebovat na ven oblékat.
Ještě jsem tady vyštrachala jednu fotku, proč se Blue jmenuje Blue - on má totiž modrý jazyk. 🙂
Trojka je Blue, dvouletý kluk. Čtyřka je Bailey, o kus mladší holka, té budou dva někdy v březnu/dubnu. Oba kastrovaní, kolem 12-15kg, rádi si hrajou jak mezi sebou tak s hračkami.
Bailey je klasický místní pouliční pes, dost možná s trochou mexického naháče v tom mixu. Je aktivnější, trochu bojácná ale úspěšně na sobě pracuje. Je možné, že si s některými psy nesedne. Tím jak se o sebe bojí, pokud na ni vletí pes, kterému nevěří, tak se bude ostře bránit. Sama od sebe konflikt nevyvolá a ani když po ní skočí pes kterého považuje za kamaráda, tak to bere jako hru.
Blue je kliďas, taková záprdelka, co na vás bude čekat u dveří i když si jen doskočíte na záchod. Samotu zvládá, jen prostě miluje společnost - lidskou, psí, všeho druhu. Na procházky chodí rád, ale když se rozhodnete, že se budete celý den válet v posteli a koukat na televizi, ochotně se přidá.
Víc mě teď nenapadá, klidně se ptejte. K odběru budou v polovině ledna. Dřív by si pro ně museli letět až do Mexika.
V lednu se to změní 🤞🏻
🙂
Tak vám povím, osmimetrová flexi je sice super zbraň kdyby vás při večerním venčení někdo přepadl, ale když se vám do psa zakousne "pitbull", je vám ta flexina úplně k 💩. Naopak dosti překáží.
Naštěstí je bully skoro poloviční oproti Balúovi a borderák se nechal okřiknout. Těmhle dvěma samovenčičům jsem se úspěšně několik let vyhýbala, hlídají tu neobývaný statek a mají rozptyl tak dva kilometry.
Proč člověk jako ona? Pokud při komunikaci působí normálně a vy o té kauze nevíte, jak konkrétně byste si ověřila, že to není vhodný zájemce o psa? Ona vám neřekne, že jí odebrali stopadesát psů.
To je šílený 😭 Upřímnou soustrast
Ví se co to bylo za jed? U nás jednu dobu trávili karbofuranem, hnus.
U nás jsou teď procházky dlouhodobě nic moc, ale musím tu mojí bandu pochválit. Vběhlo nám pod nohy kuřátko kulíčátko, takový malý nic na dlouhých nožkách, a nikdo to nezašlápnul, nevdech. Pro Bluea to bylo první takové setkání a mile překvapil, jak jemně a opatrně se k němu choval, očichal ho jen hezky z dálky a bez zaváhání se nechal odvolat.
Plný stav je vždycky n+1, kde n značí aktuální počet psů. 😂
Ale stříhání není přece bolestivé
Stříhání samotné ne, ale pohyb těch chlupů bolí fest a ostříhat to aniž byste s chlupy pohnula nedokážete.
Něco na bolest bych mu dala, pokud tak vyvádí. Já mám štěstí, že moje holky fakt drží, ale i tak vystříhám nejdřív okolo, kde to nebolí, pak teprv jdu “do živého” a snažím se s chlupy hýbat co nejméně.
Ježíš, to bych chtěla zažít, že by někdo nechtěl ven
Není problém. Kolik jich chcete půjčit? Dlouhodobě, trvale, klidně všechny… 🤣
☹️ chudák holka. Budem jí dal držet tlapky.
Jak to dopadlo s tou jeho sestrou? Našla novou rodinu?
Díky moc.