Tohle ale není firemní email, ten by byl na doméně nemtru.cz. Podvodník jen vzal seznam zaměstnanců a zkoušel, které jméno je na email.cz volné k zaregistrování.
Tohle ale není firemní email, ten by byl na doméně nemtru.cz. Podvodník jen vzal seznam zaměstnanců a zkoušel, které jméno je na email.cz volné k zaregistrování.
Vypadá to, že ano. Pořád to může být podvod, ale nemusí.
Zkusila jsem vyhledat email, a našlo mi to tohle
To je adresa veteriny.
Než jsem to dopsala, tak jste to připsala i vy. 🙂
Heat je normální výraz pro hárání, spíš tam nesedí ta předložka “to”, ta je tam navíc. A “Untied States”, pobavilo. Taky to na mě působí víc jako podvod.
Nemyslím si, že je to plemeno. U nás je hodně "siamských" koček i “ragdollů”, přijde mi, že tohle zbarvení vydrží v populaci dlouho. Poslední dobou se do toho přimíchaly želvovinové kočky a dost koťat je podobně zbarvených jako tahle na fotce.
Kolik řečí umíš… 🙂
V tom článku od Janaa píšou, že to byl jeho první Iditarod, jel se psy od Ryana Redingtona a ta uhynulá fenka Ventana byla zapůjčená od Wadea Marsse. Zkolabovala 8 mil před Galenou.
Jak vůbec v těch velkých kennelech řeší hárání? Mně přijde divný, že by vůbec netušil, že fena je nebo může být březí.
jo, množit se ty akvárka umí pěkně rychle. Také mám tu zkušenost. 😂
Pěkné. Co je v plánu za obyvatele?
odhlašovat se nemusíte, u svých videí máte vedle popisku tři tečky, na ty kliknete, vyberete sdílet a dá vám to možnost kopírovat odkaz. Teda aspoň mně to tak funguje.
zkouška videa
Jake a Mína
Děkuji všem za uklidnění. Tak jsem dnes dala porci Brook, uvidím co to s ní udělá, a pak rozdám i dalším. 🙂
Ještě bych přihodila k možným diagnózám nemoci z klíšťat. Můj pes takhle šíleně pije kvůli anaplasmě. Bohužel chronické, takže když ho to chytne, dostane kůru antibiotik, bere průběžně ostropestřec, ale zatím se to vždycky vrátí, třeba po půl roce, po roce, a vždy zaberou jen ty ATB.
Někdo mi nabídnul granule - ledvinovou dietu, prý mají datum spotřeby tenhle měsíc, tak jsem to vzala, při předání slečna prohlásila, že na nich není datum spotřeby, ale co už, cesta mě bude stát stejně, i když jí ten pytel granulí nechám, vezmu to domů a uvidím. Jo, datum spotřeby skoro nečitelné, ale měsíc zcela jasně 10, a číslo na konci skoro určitě 23, tzn. rok a půl prošlé. 🙄
Ledvináři to určitě nedám, ale je mi tak trochu líto vyhodit nenačatý pytel granulí. Trochu si pohrávám s myšlenkou, je nasypat ven pouličním psům, jen se bojím, aby jim z toho nebylo blbě. Granule vypadají normálně, nesmrdí nijak hůř než to co tu prodávají. Riskli byste tohle zkrmit?
Pokud by u toho plotu byl chycený pár dní tak možná. Ty výkaly zapatlané v srsti a přerostlé drápy jsou známka toho, že byl někde v malém prostoru po dlouhou dobu.
Kdyby se toulal, měl by v srsti jiný bordel, větvičky, listí, trávu…
Pro porovnání, tenhle pes byl chycený v trávě minimálně den.
Edit: občas stříhám místní psy, a vypadají přesně jak ten pudlík, protože žijí většinou na pár metrech čtverečních, bez venčení, bez denního úklidu.
Ono je to většinou moc rychlý, nestihnu na něj ani vyběhnout. Párkrát už to schytal vodou z hadice, když přišel dorážet a nevšiml si, že jsem dole. Ale sousedi ho za to dorážení chválí, takže odnaučit ho to je skoro nemožný. Hlavně mám strach, aby nevysklil to okno. To spodní je malé, z toho měl Balú jen pořezané packy, ale tím horním až ke stropu by ho klidně mohl zabít.
Sousedovic pes. Naučili ho dorážet na moje psy a útočit na kola a motorky, už porval do krve pár psů ( ne mých), ale jinak to je hodný pes, za žrádlo lehce motivovatelný. Jen má prostě majitele debily. Prý pokousal i pár dětí, ale na mě je s výjimkou dnešního rána vždycky milý.