Mně to eště nedošlo.
Mně to eště nedošlo.
Technologie… https://www.petfoodindustry.com/search?searchQuery=vafo
Ve Veselí n/L je PartnerInPetfood, Propesko, Polaris,… ale HRÁCH žlutý! 🙂
To sem zapomněla říct, že Ph se soutěže neúčastní. 😀
Sou to rychle vydělané prachy, ležely na zemi, stejně jako ty z dalšího oboru, kterým se zabejvaj… fotovoltaika.
Se podívejte na vysvětlení maso / moučka, oni o krmivech neví NIC, jenom přeprodávají. Nechápu, jak někdo může koupit jídlo pro svého psa od
někoho, kdo netuší, co prodává. Kdyby to aspoň od někoho opsali… ale
oni nic opisovat vlastně nemusí, protože dál než po reklamní slogan nikdo nečet.
Koupim kamion obyčejných granul (Kde? No kdo v ČR sype do krmiv žlutý hrách?)
a každému trotlíkovi s pravděpodobným woow (sakra, co tohle je za slovo?) efektem (a to co je za spojení?) nasypu do sáčku a na sáček natisknu psí fotografii vysoce kvalitně.
U svatýho pitbulla!
Obiloviny!
Rejže! Co je na rejži blbýho?
Nebo to hnusný, co ste z toho všici teď moderní, merlík. Se toho na zahradě nedá zbavit a kupujete to za velký prachy, dyž se tomu dá cizokrajný méno. Kuskus. Špalda.
Koláče špaldový! To povim Megi, že nemá jíst koláče, vás sežere, všecky!
Není to ten malamut, co o něm mluvila Orionka?
Nakonec teda na návštěvě nebyl…
https://www.facebook.com/groups/skupinaronnymarley/permalink/24799841109651146/
Smeták funguje i na koberce, ne ta stěrková část, ono obecně cokoli gumové sbírá chlupy, však máte ty crocsy… používají to kadeřníci… teda komplet obejvák bych tim nechtěla… ale metla bere teriéří chlupy, debullní bílý a zrzavý
se to jmenuje hubice k vysavači s gumovou lištou
Omlouvám se, cíplo to, chvíli bude, než se obnoví záloha = teď nepůjde objednávat.
Není to pitbullteriér; pitbull. Útočil american bully. Je na snímku. V zahraničí se jako pit bull (většinou takto s mezerou) označuje hromada čoklů.
https://www.bangkokpost.com/thailand/general/3106062/pit-bull-kills-2monthold-girl-in-uthai-thani
Novinky, když už odkaz do článku daly, se mohly zeptat nějakého pejskaře, co na obrázku je… teda zdejších ne, no, …opravdu neodvedly dobrou práci, ale tak to ony nikdy.
No ty seš dobře Mimo.
Tak jsem si říkala, že za hodně slepic, nebo za hodně milionů korunek (a hodně slepic)
jim to prodám.
Jenže. Každý diskuzní příspěvek a každá fotografie je duševní vlastnictví
každého toho nicku (autorský zákon u nás stále eště platí). Šíření oněch diskuzí a obrázků je nelegální, a to i bezúplatné. Čímž říkám, že
vlastníci iF mohou zveřejnit disk. příspěvky mladší deseti let (na to mají licenci)
a nikdo (kromě vlastníka dotyčného příspěvku) z této planety jim nemůže dát ani pixel.
Chtěla jsem se alespoň chvíli bavit aukcí. Ale.
Ach, ta moje vychovanost.
Sbohem, hodně milionů korunek. Sbohem, hodně slepic.
Admini iF, pamatujete, jak jste bezdůvodně blokli nejslavnější nick ever, co vám tam dělal obsah, bez kterého by se ten web prodal za krásnou velkou nulu. A co byste teď obnovovali, hm.
Dosud jste nepochopili: Kdo přikrývá přestoupení svá, nepovede se jemu šťastně; ale kdož je vyznává a opouští, milosrdenství důjde. (Přísloví 28 : 13)
Až pochopíte, tak vám bude odpuštěno (ty fotografie stejně nedostanete).
Všecky vás tam srdečně zdraví vaše milovaná megi-the-pes, zdar, jdu krmit slepice.
Vypadá jako lanc. heeler.
Prosimvás, jak vznikala plemena psů? Mně nevadí, že špic nenese dost vajíček.
Víte, že celkem dost plemen je vzkříseno z tak málo jedinců, že byste se z toho tady dnes pokáceli?
Když chci něco vyrobit, nebudu přece pořád pracovat s nějakým jedním či dvěma rodičovskými páry.
Ty nosnice taky nejsou všecky ségry, babičky/vnučky, matky/dcery.
Problém je s odpadem, když teda chci hezkého psa, ale dnes je pes spotřební zboží.
Furt mluvim o tom, že tento experiment je spíše nevhodný, protože velikost,
ale jinak
mají dnešní pejskaři nějaký patent,
nebo jak?
čeká, až přijdou z návštěvy
na mě pes taky někdy čeká
koukám, že už to nebude možné
Ale když nevyleze nějaká hrůzná nemoc, tak pudl z toho nevyleze určitě, tak proč ne. Ono zas není potřeba dělat jadernou fyziku z toho, že se prostě berou menší jedinci a jede se dál. Hlavně ale aby jim nezmenšovali nos.
Tam se ukáže, že někdo je něčí kamarád. https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pripad-zabijeni-kocek-v-obore-brezka-neskoncil-vlozili-se-do-nej-zalobci-40508899
a já vyprání
bych se nikdy nepřiznala, nebýt Vaší zpovědi