Aktuálně: 2 644 inzerátů263 625 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 26.01.2025, 23:18:27 xxx.xxx.162.253
Doron:

Měla jsem přes víkend vnoučata, a tak jsem dnes vzala na vycházku do lesa jen Framíka, protože ještě s kočárkem bych všechny nepobrala a on je nadšený, že si  může děti hlídat.

Kamarádka vzala ostatní dva k řece, oni ji mají moc rádi, poslouchají ji a občas si je půjčuje.

No, a Gučka spadl do šlajsny pod jezem. Šel se prý napít a uklouzl na schodech. Siný proud ho odnášel, on se chtěl vrátit, kamarádka byla na levém břehu a jeho to odneslo na pravý, je to tam široký tak pět metrů.

Dorouš prý namakal, vrátil se kus cesty, přeběhl můstek, do té vody se mu nechtělo i když je výborný plavec, a pomohl Gučkovi se zorientovat a dostat se ven, pak se spolu zase přes můstek vrátili.

Jsem z toho dost špatná, ani psát se mi to něchtělo, ani myslet se mi na to nechce..;(.

A jsou v pořádku? To je hlavní. 

Sarah01
Sarah01 26.01.2025, 22:04:04 xxx.xxx.162.253
Nevim:

V cem se skryva kouzlo dietnich granuli? Kdyz si porovam slozeni treba brit care salmon s brit diets dog s lososem, tak ty granule jsou dvojnasobne drazsi, ale slozeni skoro stejne.

A vo tom to je.

Sarah01
Sarah01 26.01.2025, 21:33:29 xxx.xxx.162.253
Elisak:

Já byla na návštěvě u mamky pomazlit štěňata. Tak jsem si užila parádní venčení/běhání po lesích a kopcích. První den jsem vytáhla i jednu z mamky fen, druhej den už jen Efíka. Akorát dneska jsem si dala první kopec hned 2x, protože jsem si zapomněla doma mobil... Bylo nádherně.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Ti jsou teda boží. 😍

Sarah01
Sarah01 26.01.2025, 20:01:15 xxx.xxx.162.253
Doron:

Chudák malý, je mi ho moc líto ;).

I paničky a celé rodiny.

Je to ale divný, copak ta skruž nebyla nijak vyvýšená ?

Nebo o ní zakopl ? Takhle debilní náhoda, ach jo.

Nám se tuhle stalo na pěšině u řeky …, vybagrovaná jáma, taky tak čtyři metry hluboká. Šli jsme tam už za tmy, psi tam vždycky běží přede mnou. Nic jsem neviděla, kluci to naštěstí zašlápli na místě. Jáma teda byla obehnaná páskou, ale ta byla tak ve výšce pasu.

U nás tady kousek v lese je něco podobnýho, je tam voda a netuším vůbec, jak je to hluboký. Říkám si vždycky, když jdu kolem, že by tam mohlo spadnout i dítě, je to u cesty mezi stromy. A už je to v jiným katastru, i když je to kousíček za kopcem.

Sarah01
Sarah01 26.01.2025, 19:56:47 xxx.xxx.162.253
impact:

Hele já někde před pár dny četla komentář nějakého chlapa, který psal, že se zkoušel nad mapou zeptat kyvadla a že mu tvrdí, že je Otík spadený někde v šachtě, odkud nemůže vylézt… 

Já na takový věci moc nevěřím, ale teda tohle mě dostalo..

Ono to ale spíš vypadá, jak tu někdo psal, že si zlomil vaz, když tam spadnul. Určitě tam nebyl tak dlouho, aby tam umřel hlady, mám pocit, že se ztratil 22. 1. a ještě několik dní prý byl viděn. Ne že bych nevěřila, že je to možný s tím kyvadlem, někdo asi ty schopnosti má.

Sarah01
Sarah01 26.01.2025, 11:54:46 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

😢 co se stalo, ví se?😟

Je to ve venčícím vláknu, spadl do skruže.

Sarah01
Sarah01 26.01.2025, 11:51:34 xxx.xxx.162.253
Ph:

tohle jsem ted nasla 

Obrázek

Ano, prý spadl do nějaké skruže, bývá to většinou v přírodě nezakryté.

No, na FB už tam někteří majitelce spílají, že si za to může sama, že jí pes utekl. Myslím si, že ta je vytrestaná až dost. Mně se stalo několikrát, že mně branku nebo bránu někdo otevřel nebo jsem nějak špatně chytila klíče, kde mám ovládání na bránu a ta se pootevřela. Psi mně tenkrát taky zdrhli, naštěstí jsem to zjistila hned a chytila jsem je u sousedů v ulici, kteří nemají plot a mají volně slepice. Teď už branku zamykám bez toho, že bych klíč nechávala zevnitř v zámku a bránu kontroluju pokaždé, než je pustím na dvorek. Horší to je, když jsou tady návštěvy, to je kolikrát o nervy a člověk musí být neustále ve střehu.

Sarah01
Sarah01 26.01.2025, 06:22:22 xxx.xxx.162.253
Xerxova:

netuším - ale kdyby ho srazil vlak či auto, tak už by ho asi našli - přeci jen sníh tam není a jeho bílé tělo září do dálky… A osmdesát kilo už se jen tak nepřehlédne. Čipovaný pochopitelně je.

Otík se našel mrtvý. 😔

Sarah01
Sarah01 25.01.2025, 18:04:11 xxx.xxx.162.253
Xerxova:

Ottík je z výborného chovu, český šampion, navíc je mu i cvičák známé prostředí - je to účastník Bendova memoriálu… jestli zpanikařil a neumí se vrátit (doga nebývá moc přírodní pes… může někde stát a čekat jako oslík na záchranu…). Je mi ho líto.

Ano, četla jsem, že šampion, ale prý kastrovaný, takže kdyby ho někdo ukradl na množení, bude mu nanic. Doufám, že ho odchytí 🙏, prý byl viděn, je tam hodně zvěře. 

Sarah01
Sarah01 25.01.2025, 12:33:48 xxx.xxx.162.253
Bobca:

Já si záda šetřila,jak jsem po marodění pak navázala na důchod🤭..bydlela jsem v druhém patře,když jsem měla větší nákup,rozdělila jsem si třeba karton mléka do 2 tašek a vynesla nahoru..Naproti v paneláku jsem se seznámila se starší paní..sem tam jsem jí pomohla s něčím..Chtěla zavézt do Tesca na nákup..Balíky vody,5kilový pytlík brambor..a 2 tašky drobnějších věcí-ale vážilo to dost..Jak jí chcete vysvětlit,že jí to do 2 patra nemůžete vynést?..No musela jsem("ale ty jsi ještě mladá")..Doma jsem brečela,jak jsem si zas namohla záda..naštěstí to nebylo často..Pak jsem se odstěhovala,,tady jsem v prvním patře..když si koupím 2 kartony mléka,nechám je dole na schodech,a soused,jak je tam vidí,když jde z práce,hodí mi je ke dveřím..Akorát z auta teda přes delší chodbu..ale není to tak hrozné..I minulý mladý soused to automaticky nosil-posiloval..

Já to takhle měla v práci, tam prostě dřív nikoho nenapadlo, že jste ženská a nemůžete nosit těžké věci. Krabice kancelářského papíru, kde je 5 balíků, váží více než 10 kg, vzorky materiálu, který chystám na odeslání, je častokrát ještě těžší a po těch operacích to prostě už fakt neunesu. Naštěstí teď mám kolegy, kteří pomáhají, jak to jde, vůbec si nemůžu stěžovat.

Sarah01
Sarah01 24.01.2025, 19:07:15 xxx.xxx.162.253
janaa:

Jo,to je teď megahit. Už dva lidi mi říkali,že po tom psi průjmovali. Nevim,no. Já je mám zažitý,že vyráběj targety😄 a teď si začnou někde nechávat vyrábět žrádlo a píšou,že je to “české ručně vyráběné zdravé krmivo”. Bych strašně potřebovala tu výrobnu vidět

Objednáme se na exkurzi. 😄

Sarah01
Sarah01 24.01.2025, 18:34:48 xxx.xxx.162.253
bambule:

Jo jinak mi Zásilkovna ztratila balík ze Spokojeného psa. Po velmi neuspokojivém hovoru s virtuální asistentkou jsem kontaktovala spokojeného psa ať si s nimi udělají pořádek😃. Paní mi slíbila, že ho zkusi dohledat a pokud ne tak mi odešlou objednávku znovu. 

Po tom, co to prodali, ty jejich služby nestojí zanic a mají zdražovat.

Sarah01
Sarah01 24.01.2025, 18:30:58 xxx.xxx.162.253
janaa:

Tak ono z logiky věci, lidem se pořád dokolečka vysvětluje,že nejzdravější jsou čerstvé potraviny a hlavně nejíst polotovary a průmyslově zpracované potraviny, a u psů to nevadí?😎 já jsem vždycky vyděšená,když mi přijede nějaký pes na hlídání, že má něco s ledvinama, protože furt chlastá,a pak mi dojde,že je na granulích.

Jinak teď jsem zběžně koukala na granule, protože letos chci krýt, a ač se snažím, aby všichni krmili barfem, musím počítat i s tím,že někdo ze štěňat skončí na granulích, a když najdu něco,co považuju za přijatelný,tak to je 10 kg za dva a půl tisíce. Mazeeeec

Jo, je to šílený ty ceny a přitom ty granule jsou děsný, odpad z nich obrovskej. Minulý štěňata jsem měla na Wolfsblutu, ten šel hrozně nahoru, přesto někteří majitelé u něj zůstali. U druhýho vrhu jsem jim s sebou dala N&D jehněčí, ale šly taky nahoru, chovatelský balení 20 kg stojí cca 2500 a přestávají se mně hódně líbit, já je dávám v nouzi nejvyšší, když třeba někam jedu. Někteří majitelé vaří, to si říkám, že je furt lepší, jak ty granule. Teď mně kdosi (😉)doporučil Lyopet, tak nejdřív zkusím nějaký malý balení. Si někdy říkám, proč je tolik značek, když mně to přijde všechno stejný. 😀

Sarah01
Sarah01 24.01.2025, 16:28:39 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 24.01.2025, 16:17:52

Úplně přesně napsáno. 👍 Konkrétně popisovat nebudu, je to moc osobní.

Sarah01
Sarah01 24.01.2025, 13:53:22 xxx.xxx.162.253
eva:

Nic mi do toho není, ale žena by 50 kg sama tahat neměla…abyste potom v pozdějším věku se nedivila😲

Ani 50, ani 30. Můžu potvrdit.

V Brně Ikea je a dost velká, klidně na celý den. 🙂