Aktuálně: 2 333 inzerátů269 838 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 11:25:50 xxx.xxx.162.253
Zrzavci:

Po tom volám už sto let, aby pes nebyl snadno dostupný zvíře. Protože to je fakt zoufalost.

U té paní jsem předpokládala, že ho dala na hlídání na nějakou omezenou dobu asi teda a ne stabilně, ale ono to je ve výsledku fučík. Prostě nechápu to, že psa strčim do rukou o kterých vím  kulovaný. Leč - jo, je to jak píšete.

Vypadá to, že to bylo v době dovolené. Údajně k němu chodili cvičit, to vůbec nepobírám, že si se zlaťákem nedokázali poradit sami. A nebo když už, tak nešli k trenérovi, kterej má sám retrívry a zkušenosti.

Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 11:22:55 xxx.xxx.162.253
impact:

Já tam bohužel vidím jen jednu jedinou věc a to je, že mu extrémně zvedli viditelnost na sockách. Pes nikde, normální akorát tak nafraní na imbecila a hlupáci maj před očima novou modlu, které se kšefty jen posypou.

Jo, to je pravda, vyskakuje to teď nejen na mě denně.

Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 11:22:00 xxx.xxx.162.253
Dafi:

jo,četla jsem to…

za mě psycho…,ty odpovědi toho chlapa té ženské…to je peklo…☹️☹️☹️

já když venčila,cvičila cizí psy,tak za mě xxkrát nervy,aby se nic nestalo..

a když jsem hlídala kamarádce a sestřenicím džungarský křečíky a křečka,několik let po sobě,tak máti u křečka kamarádky-už ho letos neber,je starej,kdyby umřel u nás…

jako-víte jak to myslela-bylo mu už dost,takže by u nás umřel stářím,ale bylo by to blbý…,

Já teda občas hlídám, ale jen svoje odchovy a pokud si nejsem jistá, tak zásadně používám dvojí jištění, a nikdy nenechávám psy samotný na zahradě, když nejsem doma nebo v noci, ani svoje ne.

Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 11:18:54 xxx.xxx.162.253
janaa:

Hele,jestli kdokoli věří někomu,kdo si začne říkat psí muž, tak je blázen, a bohužel za to těžce zaplatil. Psí muž,no,to mě pose…

No přesně a nejhorší na tom je, že výsledky za sebou nemá žádný, žádný zkoušky s nějakým psem, prostě nic. Jen má na stránkách videa, jak mu jde cizí pes pěkně u nohy a majitelé nevychovaných psů čumí. Jezdí po celé republice a tu hodinu výcviku si nechává slušně zaplatit. Kromě toho doporučuje krmit vařenými kostmi. 🙈

Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 10:01:19 xxx.xxx.162.253

Zaznamenal jste někdo kauzu tzv. Psího muže? Teď se to aktuálně dost probírá na FB, údajně jakýsi trenér psů z Pardubic vzal na hlídání zlatého retrívra a pes mu údajně zmizel ze zahrady. A chlap se k tomu staví tak, že psa někdo ukradl a že on ho hlídat nechtěl, byl donucen a žádnou škodu hradit nebude, hledat ho taky nebude, protože majitelka psa je bohatá, má drahé auto, zatímco on nosí prošoupané boty a musí živit dvě děti. Neznáte ho někdo? Adam Voženílek, v podstatě učí psy chodit u nohy na výstavním vodítku. Dnes fakt může dělat trenéra psů každej, kdo má do p.dele díru, a lidi mu to žerou.

Obrázek
Sarah01
Sarah01 08.12.2025, 09:26:42 xxx.xxx.162.253
Bobca:

hezký den🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Jj, myslím, že etapa furt chčije dorazila nějak dřív. ☹️

Sarah01
Sarah01 07.12.2025, 19:46:46 xxx.xxx.162.253

Hm, 22 km já už taky jen pěšky a pěkně rozvrhnout na celý den, kdepak běhat. Takže taky smekám a obdivuju. A taky tiše závidím. 👍

Sarah01
Sarah01 07.12.2025, 18:03:55 xxx.xxx.162.253
Orionka:

Kometo, chápu, že každý má někdy špatný den, ale upřímně, koukněte na své příspěvky na posledních stránkách a snadno zjistíte, jakými názory jste přispěla do téhle diskuze. Kdyby se vám to nechtělo zkoumat - tak žádnými.

To ale několik dalších taky, jak tak koukám.

Sarah01
Sarah01 07.12.2025, 09:54:38 xxx.xxx.162.253
BaLu:

Proč? Jako za synem? Mladí bydlí na Slovensku? 

Nevím, no… Slováci se stěhují do ČR, líp se jim tu žije…

Ne, bydlí v Čechách. Já tady nikoho nemám a na jižní Moravu se vracet nechci. Proto to Slovensko, jsou tam příjemní lidi a líbí se mně tam.

Sarah01
Sarah01 07.12.2025, 09:33:10 xxx.xxx.162.253

Jako nevím, kdo je Krška, ale jednou jsem se na včelách zeptala, kde mám kupovat med, a dostala jsem studenou sprchu. Od té doby tam nelezu a med kupuju normálně v obchodě. 

Sarah01
Sarah01 07.12.2025, 09:30:38 xxx.xxx.162.253

Já mám teda slovenštinu ráda. Moje snacha je Slovenka a s její rodinou se celkově hodně stýkáme, máme hodně hezké vztahy, kupodivu lepší, než s rodinou od mého manžela, kde po jeho smrti veškerý kontakt ustal. Pokud tady zůstanu na důchod úplně sama, tak plánuju domek prodat a odstěhovat se na Slovensko.

Sarah01
Sarah01 06.12.2025, 19:36:01 xxx.xxx.162.253

My už jsme úplně bez sněhu, aktuálně je +5, včera celý den pršelo. Takže opět chodíme domů jako 🐷.

Sarah01
Sarah01 06.12.2025, 17:10:51 xxx.xxx.162.253
eva:

Tak já doma neposlouchám rádio vůbec, jen v autě…tam ty stanice celkem střídám, podle toho, co kde zrovna hrají 

Já taky jen v autě a ještě teda v práci v kanclu, doma ne.

Sarah01
Sarah01 06.12.2025, 14:57:01 xxx.xxx.162.253
Anonymní:

Moderátor v rádiu…já ho viděla nedávno v nějakém pořadu, tuším u Krause - s Polreichem, Pokorným a mluvili o podcastech, které natáčeli a pletli u toho…

Aha. Když já poslouchám jenom Radio Beat a Čas Rock. 😀

Sarah01
Sarah01 06.12.2025, 14:28:26 xxx.xxx.162.253
Vahine:

Jak se má prosím Dráček Sarah? Ještě mě napadlo, jestli nemá z něčeho stres a proto víc pije a pak to neudrží, když je té moči moc…co by se mohlo změnit? Třeba hůře vidí nebo špatně slyší a stresuje ho to? Někde hárají feny v okolí, třeba? Vaše holky nemají před háráním? 🤷‍♀️

Můj bělouš už hůře vidí, jako stresař už k nám přišel. Ráno mu vždy svítíme lampičkou na časovač, ale možná, kdyby byl brzy ráno potmě, víc by spal? Nevím. Když ho koncem týdne to čekaní o samotě už stresuje, slintá a občas rychleji dýchá, no a pak má žízeň, vytáhne to, co má v misce a pak je občas i u nás louže. 🤦‍♀️

Včera jsem s ním ještě byla na veterině, protože jsem v 11 přijela domů a nebyla sice louže, ale maličká loužička pod stolem. Udělalo se všechno možný vyšetření, takže já fakt nevím. Vet taky zmínil možný stres nebo ochabnutí svalstva. ATB mám doma, ale ještě jsem je nedala, mám prý počkat do konce týdne, jak to bude pokračovat. Tak uvidíme. Mě to utírání louží neobtěžuje, jen jsem prostě měla strach, aby nebyl nějak nemocný. Možná už je to stářím a je to příprava na to, co nás ještě čeká. Dnes jsme ale byli cvičit s psím kamarádem a Dráčkovi to šlo naprosto skvěle. 

Obrázek
Sarah01
Sarah01 06.12.2025, 14:22:06 xxx.xxx.162.253

Já vůbec nevím, kdo to byl ten Patrik Hezucký. Články o něm na mě z internetu vyskakovaly, to zas jo, ale fakt vůbec netuším, kdo to byl, českou popovou scénu nesleduju a herec to asi nebyl.

Sarah01
Sarah01 05.12.2025, 15:33:08 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

Nejjednodušší je to maso přestat jíst a nebo kupovat tam, kde ta zvířátka alespoň do porážky žijí šťastně a spokojeně… samozřejmě ideál je porážka někde v místě bydliště… on i ten převoz zvířat na jatka…

Myslím, že lidi, kteří pracují na jatkách, jsou vůči tomu takoví otupělí… že to zvíře už nevnímají jako živého tvora, ale jako problém, když třeba nechce jít jak má. Myslím, že na takovou práci člověk musí mít žaludek a nebýt cíťa. Čímž je neobhajuju, jen si myslím, že v téhle mašinérii nemají čas se se zvířaty crcat, že ta továrna na smrt jede na kvantitu a samozřejmě někteří můžou mít i nějaké sadistické sklony. To by se dle mého musel celkově změnit systém. Ono to celé není opravdu hezké i když se ta zvířata nemusí pohánět nějak brutálně.

Já třeba mám problém… psychický… že jím maso, ale zároveň jsem pokrytec a nedokážu být vegetarián… nicméně jsem spotřebu masa omezila na max půl kila měsíčně… 

Bohužel teda psy krmit masem musím….

Bohužel všechno je otázka poptávky a nabídky… dokud bude pro většinu lidí prioritou cena, tak jateční zvířata budou dál chována ve velkovýkrmnách a porážena na těch ošklivých jatkách… to jeden člověk nezmění…

Ale není nic jednoduššího než psa nenechat zavřeného a nechat ho pojít žízní a hlady, ale když nic jinýho, tak ho uvázat u útulku… 

Já jsem maso taky omezila, ale úplně bez něj to prostě nejde. Náhražky masa se většinou vyrábějí z luštěnin a ty já ze zdravotních důvodů nemůžu. Psy samozřejmě taky krmím masem.

Sarah01
Sarah01 05.12.2025, 15:02:16 xxx.xxx.162.253
Anonymní:

Nechci jí hájit, ale lidé denně zabijí nespočetné množství vepřů, skotu a dalších zvířat. Úplně si nemyslím, že je to pro dotyčná zvířata nějaký skvělý zážitek, obzvlášť když jsou hnána tyčemi a dalšími nástroji na porážku, kterou cítí, a potrestán není nikdo, bere se to jako samozřejmost. Tak se mi zdá trest docela velký.

Špatné zacházení se zvířaty na jatkách a ve velkochovech se taky šetří, pokud vím. A pokud vám vůbec vadí, že se tato zvířata zabíjí na jídlo, tak se s tím budete muset smířit, něco jíst musíme.

Sarah01
Sarah01 04.12.2025, 09:31:52 xxx.xxx.11.197

Toto zde propagovat si myslím nemá smysl, tady moc dětných nenajdete.

Sarah01
Sarah01 04.12.2025, 09:29:58 xxx.xxx.11.197
kometa:

To je divné. Já FB nemám a tudíž nepoužívám, ale tady odkazy normálně spustím a vidím. Bez poplatků.

Taky si myslím, že na veřejné příspěvky se nahlížet bez registrace může. Já mám veřejných příspěvků velmi málo, na FB chodí různý lidi a jejich komenty mít u příspěvků člověk fakt nechce. Reklamy mně taky vyskakují, většinou mi to nevadí, ignoruju, občas mě něco zaujme. Co mě otravuje, to zablokuju.