Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 26.06.2026, 20:01:41
Taky jdu. Chtělo by to déšť, klidně i bouřku.
Jinak dnes jsem byla u dr a na noc mám Kodein, tak se snad konečně vyspím. CRP nízké, takže mám nadále pokračovat v dosavadní léčbě, tedy nějaké kapky na rozpouštění hlenů, hodně pít a pokud možno vůbec nevylézat ven.
Takže, když někdo udělá hrubku omylem nebo schválně, tak se všichni kvůli jeho jemnocitu budou tvářit, že si toho nevšimli nebo je to normální? Protože je možná dyslektik?
A ten nebo ti, kterému/kterým to vadí a ta hrubka mu/jim skoro vypálila díru do sítnice, to má/mají jít řešit, do jiného vlákna? Bude/budou tam popisovat, že tam v jiném vláknu někdo, koho třeba ostatní ani neznají, napsal děsnou hrubku? To jako važně? 🤔
A já bych se zase z toho jinanu dvoulaločného až tak nehroutila. Mě daleko víc vypaluje oči, když pejskař napíše ve 4. pádě “psi” a že jich v poslední době je. Těch pejskařů.
A když jsem rodila v Krči, byli tam doktoři Sever a Květoň.
Mě naštěstí rodil Šuk.😅
V bývalém bydlišti kdysi byl rehabilitační dr jménem Dolák, ale nikdo mu neřekl jinak, než Drdolák. Nejhorší bylo, že si to lidi neuvědomovali a rovnou ho tak i oslovovali. 😀
Dělala jsem operátorku. Úsměvných momentů bylo hodně. Namátkou:
Zákazník: “To si děláte srandu! Jak se jmenujete?” Kolega: “Kašpar.”
Jinému kolegovi se podařilo nechtěně spojit “Co pro Vás můžu udělat” a “Jak Vám můžu pomoci” a vyšlo z něj: “Jak Vám to můžu udělat?” To jsme šli všichni do kolen.
Syn taky dělával operátora na callcentru, když studoval VŠ, taky jsme se nasmáli různým jménům, v hlavě mně už zůstalo jen Bernardina Přinesdomů.
U nás je 34, venku být nechtějí, a to jsem jim před chvílí napustila bazének. A doma chladím mokrým ručníkem, funí všichni jak lokomotivy. Vůbec si nechci představit ten víkend.
..ve vesnici, kde vyrůstal taťka bydleli jakýsi Fukovi, i narodil se jim synek a ten obdržel jméno Tomáš..měl poměrně trudné dětství neb když se ho optali jak se jmenuje, bezelstně odpovídal Tomáš Fuk…
Podobný jak Tomáš Marný. 😄
Vnoučka jisté paní učitelky pojmenovali Florián, příjmením Višňa, byla z toho nešťastná, ale kluk je dnes nadějným fotbalistou a to jméno jen tak někdo nezapomene.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 26.06.2026, 11:19:50
Bože. To přece rodiče museli vědět, co to je v češtině. Nechápu, jak mu to mohli udělat. Co je potom proti tomu jméno mojí vnučky, se kterým se prababička doteď nesrovnala.
Psala mně dcera, že to má taky a asi jsme to všichni chytli od vnučky, která to přinesla ze školky. Jen teda ona nekašlala, ale měla zánět spojivek a zelenou rýmu.
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 25.06.2026, 09:34:23
Já si říkám, že musím dochovat aspoň tyto a pak se uvidí. Jen teda úplně bez psa si to neumím představit. Kam já budu chodit a s kým? A s kým si budu povídat. 😕
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 24.06.2026, 23:04:37
Výhřez tří plotýnek, to musí hrozně bolet teda. To je daleko horší, než můj blbý suchý kašel, ten jednou přejde. Tak přeju, ať se to vyřeší co nejdřív a můžete si Kiliánkem zase bez bolesti užívat soutěže. 🍀