Všechno NEJ k narozeninám, kometo. 💐
Všechno NEJ k narozeninám, kometo. 💐
Těžko říct, jestli se někde domluvili, zadavatelka nenapsala nic z toho, co zmiňuješ. Debata byla o ničem, to máš pravdu.
Taky jsem si hladila oslíka v Bulharsku. 😊Ale bylo mně víc, tuším tak 13 nebo 14. Někde bych ještě našla i fotku.
Fiona.Praha:Čtení od AI mi nevyhovuje, nebaví mne a neudržím pozornost. Občas jsem si pustila nějakou audioknihu na YT, čtenou AI, vadí mi intonace, nějaká zkomolená slova mi málem urvou uši (stejně jako některá hrubka mi vypálí díru do oka). Vím, že se AI učí, ale zatím mám radši namluvené knihy od herců a dabérů. Čtečku nemám a zatím nechci, tak nemám zkušenosti, jak čte.
Něco málo se poslouchat dá, člověk musí vybírat. Poslouchala jsem třeba všechny povídky od Čapka a nebo pravidelně poslouchám videa od World History CZ, mají to moc hezky zpracovaný. Ale prokládám to mluveným slovem od herců nebo historiků, třeba Jiřího Padevěta, občas i nějaké pohádky, třeba před spaním Deník kocoura Modroočka. 🙂
Já jsem nedávno četla tuto https://www.databazeknih.cz/prehled-knihy/muz-a-pes-54144
Tehdy jsem si ještě plnila čtenářské výzvy, které probíhaly na databázi a tato kniha splňovala podmínku autora narozeného ve stejném roce jako já. Příliš mě nenadchla. V poslední době nějak nezbývá čas na čtení a čtenářské výzvy už neplním.
impact:To není obyčejný troll. Ona ty odpovědi tahá z umělé inteligence. Zadá jí obsah diskuze (a nebo nascreenuje příspěvky), vyžádá si od ní směr odpovědi a nechá si to napsat. A to sem pak zkopíruje. To snad musí vidět každý, kdo se kdy s AI bavil. 😀 Takže debata bude prostě nekonečná. Jediná cesta je udělat totéž a nechat dvě AI diskutovat do nekonečna. 😀
Napadlo mě to, protože mele pořád dokola stejně jako kolovrátek.
efe:To mi nedovolí bolest zad. Navíc mám pocit, že čím víc spím, tím víc jsem unavená. Ale ono to fakt chce prostě asi jen čas…
A na tu bolest nic nepomůže? Možná byste to měla řešit komplexně všechno, abyste nakonec neskončila v nemocnici. Nechci strašit, ale znáte to, tak dlouho se chodí se džbánem…..Držím palce, zdraví máme jen jedno a v tomhle musíme být sobci. 🍀
Těchto podvodů je prý teď strašně moc. Takže ty podvodný e-maily už policie asi moc nestíhá řešit, asi spoléhá na to, že když to spadne do spamu, tak lidi nebudou reagovat.
Asi to chce se pořádně vyspat, třeba 20 hodin a víc v kuse. Jestli můžete.
Prý to údajně je nějaký nový druh sinic, doufám, že k nám se to nedostane. Aspoň v létě by si člověk s těmi psy tu vodu chtěl užít.
Barf není žádná věda, nikdo kosti a vnitřnosti přesně nehlídá, aspoň o nikom nevím. Já s tím v podstatě strávím podobný čas jak nasypáním granulí, jen si musím včas vytáhnout mletinu z mrazáku. Konzervy jsem nikdy žádné nekupovala a ani nebudu, cena pro tři psy by byla šílená.
Tak na FB ve skupině Množírna/překupníci už je i odkaz na tuto diskuzi. 😀
Buggyra:Já bych tedy žádné konkrétní důkazy nezveřejňovala na diskusi (k čemu by to tady viselo, jen aby bylo učiněno zadost nějakému výkřiku), ale šupajdila bych s nimi na to číslo jednací uvedené výše, přihlásila bych se hnedle jako svědek, a svědectví nabídla příslušnému vyšetřujícímu orgánu. 😉
To by mohla a ono by se to mohlo obrátit proti tomu, kdo to podal. To by byla celkem sranda. 😄
Číst umím, napsala jste cituji "slečno" v odpovědi mně. 😉 Ale budiž, jak píše Aluška. 😀
Víc už ty bláboly nekomentuju, pořád stejně bla, bla, bla, já bych si od žádné množky psa nekoupila, nikdy.
Varaxi:Mně volali jednou. Prý jestli jsem paní Xxx. Říkám, že ne, že jsem pes. Oni: Cože? A já na ně zaštěkala. A ozvalo se: No tak děkuju, na shledanou…
Jednou mi volalo skryté číslo, já se představila jako Psychiatrická léčebna Kroměříž, jak mohu pomoci? A oni na mě - aha, tady Policie ČR, asi máme špatné číslo. A típli to. Dodnes nevím, co mi chtěli. 🙂
Jinak já se už vydávala za záchytku, městskou policii, krematorium, pohřební službu, vězeňskou službu, oddělení zabývající se Česko-kokotskými vztahy, oddělení TTaV (tradičních tanců a výkřiků), firmu na vývoz splašek, kouče na osobnostní rozvoj v oblasti prokrastinace, chovatele užitkových texanů (to je plemeno holubů), guru obličejové jógy, léčitele uhelnatění krční páteře, sekretářku Přemka Podlahy… základem je všechny volající zmást hned na začátku, pak nemají moc sil s Vámi vést nějaké záživné diskuze.
To je nápad, to musím někdy zkusit. 👍Jenže mně telefon vyhodnotí jako spam většinou telefonáty od pojišťoven a srovnávačů pojištění. 😂To by se asi hodně divili.
Ale takhle na policii, to museli fakt koukat. 🤣😂
Aluška:Holky, ale jste všechny slečny, jak píše anonym, a to se počítá 😀 😀
To je vlastně pravda. 👍😄
To jste ale na omylu, nerozdávám žádné právní rady. Ale proč bych neporadila s tím, co je zbytečné žalovat, když mám přímou zkušenost a můžu tak někomu ušetřit zbytečně vyhozené peníze za právníka nebo soudní řízení. Ale OK, podle vás by asi právníci neměli co žrát, tak si plaťte, jak je libo. Jen tady neplácejte nesmysly o důkazech, důkazní břemeno bude jen a jen na vás, případně na množírně. Mimochodem pro vás já nejsem žádná slečna, dámo.
Jak může být někdo tak hloupý, že na sebe ještě zbytečně jako na množku upozorní, nepochopím, ale prosím. Možná jste si nevšimla, že kupující, která si z té množky koupila štěně, jsme tady taky pěkně osolili. To ovšem nic nemění na tom, že každá množka je hnus, a doufám, že u toho soudu na vás taky dojde.
Tak když všechno víte, všechno znáte a od všeho máte klíče, tak asi taky máte zjištěno, co je trestné a co ne. Sdílet špatnou zkušenost rozhodně ne, to není žádná kyberkriminalita. Každý obchod má i špatné recenze, dokonce i každý doktor nebo nemocnice a nikoho nežalují, kupodivu. Tak běžte za tím právníkem, šup, šup.
paga3040 - nic jí nepište, nemá na to právo vás zpovídat.
bambule:Mi před nedávnem psali, že se mi nabourali do telefonu a mají mé intimní fotky…. Když nezaplatim 25 tis.tak je zveřejní. Už dlouho jsem se tak nenasmála.
To mně přišlo taky a asi už 5x. 😂 Ale asi to jim to moc nevynáší, tak teď volají s tím, jak píše Sardullah. Jen teda mně ještě nikdo nezavolal a přitom já na to tááák čekám. 😄
Fiona.Praha:Záleží na počtu vrhů v CHS, u 2 vrhů je asi reálné, když chovatel chce, vzít si jedno A nebo B na dožití. Ale u CHS, kde mají více než jednu fenu a víc než 2 nebo 3 vrhy je nereálné, vzít si z každého vrhu odloženého zkaženého psa na dožití. Chovatel pomůže, ale ne tak, že si každého odloženého psa vezme domů.
To je jako RD, který říká, že si nemůže vzít za dožití každého velkého agresivního psa, kvůli kterému mu někdo zavolá, že má omezenou kapacitu a nemůže si svůj mikroazyl narvat neudatelnými psy až po střechu. Protože až to bude fakt nutné, nevešel by se k němu už ani chlup.
Někteří to dělají, ale jak píšu, jsou to fakt výjimky, které na to mají prostory a lidi. Já jsem si brala Dragouška jako vráceného v roce a půl, fyzicky ale zůstal u původních majitelů a tam jsme si pro něj jeli. Chovatelka měla chovku v bytě a tři feny, takže psa si vzít domů nemohla. Tehdy se jí z toho vrhu vrátili dokonce 2 pejsci, toho druhého si vzali lidi, kteří od ní už měli z předchozích vrhů další 2.
Jinak ono to většinou asi nedopadá tak, že by v každém vrhu byl zkažený pes. Chovatel se většinou snaží vybrat vhodné majitele, tedy zodpovědný chovatel, samozřejmě se najdou takoví, kterým je to jedno a prodají komukoliv. Tam se to může stávat častěji, ale přesně tak, když je těch vrhů už celá abeceda, tak pes pak skončí kdovíkde, o tom se chovatel třeba ani nedozví a nebo ani nechce.