nicméně teda pěkně blbej vstup do novýho roku. chtějí to ještě jet ukázat do olomouce, ale jestli se to nedokrvuje tak nevím, jestli s tím někdo vymyslí něco lepšího než v tom zlíně
a bez nohy asi traktorem už jezdit nemůže
Co tak vím, tak ve Zlíně chirurgie nic moc. Pokud je s tím teda na chirurgii v nemocnici T. Bati. Kamarádce sprasili operaci blbě zlomené ruky a reoperace po roce se taky nepovedla. Ruku má totálně v háji, nemůže ji vůbec používat a ještě je to navíc pravá. Počítám, že do práce už se nevrátí.
Já dřív používala taky piškoty, ale zdálo se mně, že jsou moc sladké, tak teď kupuju stejné pamlsky od Carnilove, jak píše Doron, nebo sušené maso. Občas, hlavně na zkoušky, beru vařené drůbeží žaludky nebo srdíčka.
U nás to mlátí už od odpoledne, ale ve městě na sídlišti jsem to slyšela už dřív, když jsem jela nakupovat do Lidlu. Moji psi to naštěstí neřeší, pokud je to v dálce, a doufám, že na zahradu mně to padat nebude. Nejvíc to tradičně začne po půlnoci, tak to je musím vyvenčit dřív. A pak zalezem , zamknem a fertig.
Zase odkaz YouTube. Víte, my tady máme všichni PC a můžeme se podívat na cokoliv, co nás zajímá. Já mám třeba Jirku na YouTube v oblíbených, netřeba mi ho cpat i tady. 😉
No jasně že Neverend.😄 Vidíte a já už to beru jako samozřejmost že mě všichni poznají.😄
Tak ten příspěvek byl bez smajlíků, to mě zmátlo. IP adresy si moc nepamatuju. Ale zaujala mě pět šedesát čtyřka. Je tady těch anonymů moc, moje hlava už to holt nebere.
Věděla jen to, že se chystá spáchat sebevraždu, že možná zabil svého otce, že legálně vlastní několik zbraní a že možná jede do Prahy na přednášku… Celetnou vyklidila preventivně, protože se chystala k zatčení labilního ozbrojeného mladíka podezřelého z vraždy otce. Tou dobou nikdo netušil, že má v úmyslu masovou vraždu.
Vzhledem k tomu, jak rychle se všechno odehrálo, pochybuju, že by kdokoliv jiný kdekoliv jinde zvládl reagovat rychleji a lépe.
Docela by mě zajímalo, jak byste za daných okolností postupoval vy….
Použil by křišťálovou kouli a zásahovka by v té škole čekala už dva dny předem. 🤪
Škola je ozbrojená složka placená za “pomáhat a chránit” z veřejných peněz daňových poplatníků? Mimochodem, vite že policie ani neinformovala onu školu o tom co se chystá i když informace měla.
Tak to jsem mě fakt rozesmál/a. 🤣 Policie nikdy nemůže být všude, proto si lidi pořizují ZP mimo jiné i na osobní obranu. Navíc ten kluk si nanosil do školy úplný arzenál a policie to má hlídat? Spočítejte si, kolik je v ČR škol a kolik je policajtů.
Myslím že jak se začne někde podezřele vraždit, tak prohlédnou držitele zbraní a ti co měli potvrzenou diagnózu rovnou vyhmátnou. A taky budou pohotovější s dlouhýma.
Nevím no, ale já bych dnes po silnicích na kole asi nejezdila. Hlavně ne po jedničkách a po takových těch úzkých rozbitých taky ne. Je to o hubu a vím, jak ti cyklisti zvlášť za tmy vůbec nejsou vidět.
Jinak k tomu případu…myslím si, že i člověk s bipolární poruchou si musel být vědom toho, co udělal. Takže ten rozsudek nechápu. Na druhou stranu naše soudy jsou kontroverzními rozsudky pověstné a u soudu nikdy o spravedlnost nejde.