Sardullah: Já jsem socka… ale některý věci fakt kupuju značkový, protože vím, že mi vydrží roky. Třeba ale bavlněný triko nemusím mít nutně za bambilion, protože je to adidas, ale dá se koupit kvalitní levněji bez značky. Třeba jedny značkový boty mi vydržely 15 let chození defakto podzim až jaro… teď se odlepila podrážka, tak jsem je ještě ani nevyhodila, zkusím ještě oběhnout opravy obuvi,jestli je nedaj dohromady… další značkový boty mám 4 roky… defakto od jara do pidzimu furt na nohou.
Navíc značkový boty se dají koupit ve slevě za prachy za který koupím nějaký no name za stejný peníze… teda nejsem naivní, vím, že i výroba těch značkových je asi povětšinou v číně, ale z těch od vietnamců mě pálily normálně nohy a boty vydržely tak jednu sezonu.
Jsem třeba fakt šťastná, že jsem našla oblečení od 4dox… jako nebudu říkat, pro mě je to drahý jak prase, ale vidím, že nějaký kousky nosím intenzivně už několik let a zatím na nich není vidět vůbec žádná známka opotřebení a ještě mám dobrej pocit, že teda podporuju českou výrobu.
Na druhou stranu musím říct, že co se oblečení a bot týče, tak jsem fakt minimalista… nehoním parádu, nemusím…chápu, že ženskejch, které by odchodily zimu ve dvou kalhotech a třech mikinách moc nebude, takže asi nebudu úplně objektivní.
Mám to stejně. Značkový mám třeba i Crocsy, protože ty fejkový se hned rozpadly. Originály mám víc než 10 let. Za boty dám klidně víc, když jsou kvalitní, ale na moji nohu ve. 35 - 36 se kvalita dost blbě shání. Měla jsem kdysi turistické Lowa a to byly držáky. Trika si taky kupuju obyč, nosím je tak rok do práce a pak už jen na doma na vaření nebo na venčení. Bundy mám taky radši kvalitnější. Na výstavy mám teda i nějaký šaty a nejvíc jsem nadšená z obyčejných bavlněných s potiskem dovoz z Nepálu.