Aktuálně: 2 299 inzerátů289 460 diskuzních příspěvků20 880 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 25.01.2026, 12:14:27 xxx.xxx.162.253
Ronja s motejlem:

Dámský dotaz: v čem chodíte/byste šly na vesnický ples? 

Na ples zásadně v lodičkách, ať je kdekoliv. A určitě nějaké šaty nebo kostým.

Sarah01
Sarah01 25.01.2026, 12:11:58 xxx.xxx.162.253
Anonymní:

Další hnus 

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-lide-v-ceskem-tesine-sebrali-chovateli-hladova-zvirata-pripad-resi-policie-40559075#dop_ab_variant=1613501&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

V tom článku jsou uvedeny dost protichůdné údaje….tak sebrali ta zvířata obyvatelé okolních domů nebo je odvezla ta kontrola? Ti novináři v poslední době neumí vůbec psát. A policie nakonec bude chránit toho blba, kam jsme to dospěli.

Sarah01
Sarah01 24.01.2026, 19:19:58 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

Já, byť masožravec, tak něco opravdu nepozřu, protože bych to psychicky nedala…takže nejen králíky, ale telata, selata, kůzlata, jehňata…a hovězí teda minimálně, když už tak vyjíečně biftek nebo stejk z roštěnce…vlastně nejmenší problém mám s vepřovým (ne sele) a kuřecí teda s velkým sebezapřením, krůtu bych asi i snědla, ale krůtí aso prostě nepozřu…nevadí mi jíst ryby…ale zase to jím vlastně jenom tresku a i tu brutálně zalitou citronem, protože jak do mě máma cpala rybí tuk, tak jakmile to je trošku cítit rybinou, tak se mi zvedne kufr.

Já králíka nejím, protože před lety, když je ještě chovala tchýně, jsme ho měli pořád. To už jsem tehdy nevěděla, na jaký způsob ho uvařit, abychom to byli schopni sníst. No, už je to víc než 20 let, ale králíka od té doby nemůžu ani vidět. Hovězí taky nejím. Takže zbývá drůbež, zvěřina, ryby a vepřové, které zase nejí mladej a jen kvůli sobě ho kupovat nebudu. Skopové nikde neseženu a zrovna jsme se s klukem bavili, že bychom ho zkusili.

Sarah01
Sarah01 24.01.2026, 18:09:04 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 24.01.2026, 14:56:05

Já králíky taky nejím. Ale prý je to velice zdravé maso.

Sarah01
Sarah01 24.01.2026, 18:07:29 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

No tak já budu muset někde v kůlně vyhrabat motyku…fšécko přimrzlý…🙄…tak budu vykopávat hovňajze….a to ani nechci myslet na to, kolik toho zůstalo pod sněhem, neboť když to nasněžilo, tak jsem byla v práci…až sleze sníh, tak to bude móc hezký, už se těším na hovňajzovou sbírací prácičku.🤮..

Mám to stejně, 💩 jsou přimrzlý, nejde to posbírat, nechám to na jaro, to pak budou tak 3 igelitky. 😄

Sarah01
Sarah01 24.01.2026, 13:59:41 xxx.xxx.162.253

U nás není. Ale kamarádka jela do Brna na duoCacib a za Valšovem se otočila a vrátila se, prý ledovka na silnici. A podle vystavujících v Brně je to tam podobný.  Ale D1 v pohodě. Já nikam nejela, asi jsem to měla v nose.

Sarah01
Sarah01 24.01.2026, 13:37:21 xxx.xxx.162.253
Orionka:

Věřím ve váš dobrý úmysl, ale jinak to pokládám jen za další článek, jak zvednout zášť vůči seniorům. Zdůrazním, že ne z vaší strany. 

Přidám záležitost k zamyšlení, případně reakci : Studentka VŠ, žije u rodičů v rod.domě, veř. doprava do školy cca 30 - 40 minut. Tak dostala auto, kterým to trvá o chvíli méně. Jenže benzín drahý. Tak si našla ve městě pronájem bytu. Drahý. A protože má velmi malý příjem jen z brigád, požádala si o příspěvek na bydlení. Dostane ho ? Čili - má na něj nárok? 

Jestli studuje a je věkově do 26 let, tak si myslím, že musejí žádat rodiče. A pak si myslím, že příspěvek na bydlení byl zrušen, teď je nějaká superdávka a jsou přísnější pravidla. Já na ni třeba nedosáhnu a to jsem sama.

Sarah01
Sarah01 24.01.2026, 13:29:51 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Koze jedny😏Nechápu, jak můžete koukat na takového králičího ňuňánka a přemýšlet nad tím, že ho pak sežerete🤮😏

To je život, jíst se musí. 😊

Sarah01
Sarah01 23.01.2026, 16:04:21 xxx.xxx.162.253

Mně ten hobby horsing přijde dobrý tak pro děti. Dcery majitelky jednoho mého odchovu ty koníky na tyčce mají a občas s tím venku blbnou. Myslím si, že pro zábavu ve volném čase to není špatné, aspoň ta děcka nesedí furt u tabletu nebo mobilu. Že to srovnávají ti odrostli puberťáci s nějakým hobby skiingem je podle mě úplně mimo, navíc ničí sjezdovku. Bych je, být tím provozovatelem, pěkně hnala. 

Sarah01
Sarah01 23.01.2026, 15:45:40 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Mamka měla taky jedli a v obyvču má max 22st a to jen ten týden přes Vánoce. A visel jak zdechlina, viděla jsem ho, blbě vypadal hned po svátcích. Všichni ostatní, co ji měli taky, nadávali stejně, už jsme to tu řešili. První kavkazské, co se sem vozily, vydržely krásné dlouho. Teď začne usychat ve chvíli, kdy ji dáte do stojanu. A stejně tak vůbec nevoní. Snad je řežou už v létě👎

Já ji měla krásnou. Ale je uřezaná na farmě tady na severu na konci listopadu. Takže vydrží opravdu dlouho.

Sarah01
Sarah01 23.01.2026, 12:35:05 xxx.xxx.11.197

Na jižní Moravě je prý ledovka, nehody na silnicích. Tady je teda na rozdíl od včera zataženo, ale neklouže to.

Sarah01
Sarah01 23.01.2026, 12:33:44 xxx.xxx.11.197

Měla jsem jedli a myslím, že by ještě vydržela, teď stojí ve sněhu na zahradě, občůrává ji Dráček. 😀

Sarah01
Sarah01 23.01.2026, 11:31:47 xxx.xxx.11.197

Včera jsem se po letech znovu podívala na Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, režíroval Mel Gibson. Doporučuju. 👍

Sarah01
Sarah01 23.01.2026, 06:49:10 xxx.xxx.11.197
Plaka:

Dobrej je na tyhle aktivity i kong wobbler. Plus všechny výše zmíněné rady, vděčná je i PET lahev s mirně odstřiženým hrdlem a pamlsky do toho. Pokud teda nemáš plastožrouty.

Bohužel mám plastožrouty a rovnou dva.  Ale něco vymyslím a určitě pořídím tu lízací podložku, teda tři. 👍

Sarah01
Sarah01 22.01.2026, 10:01:15 xxx.xxx.11.197
BaLu:

Mně z toho vyplynulo, že metoda úplně špatná není. Ale nemůže to být jediný důkaz. Viz ten případ, kdy nejprve jeden pes neoznačil shodu ani opakovaně, ale po roce! jiný pes, psovoda Křápka, shodu označil. Vůbec se to táhlo celým filmem, že Křápek dělal se psem shodu na objednávku. 

Hodně moc mě překvapilo, že případy se znovu neotevřou i přes tyto poznatky. A taky mě dost šokovalo, že soud nepřipustil svědectví svědků, kteří mohli tomu jednomu obviněnému potvrdit alibi a ten byl na základě jen té pachovky odsouzen. 

Jak lehké je zlikvidovat člověka…

To souhlasím, že to úplně špatný není, ale jak už tam bylo řečeno, používají se špinavé hadry, psovod si vzorky zakládá sám a pak třeba i nevědomky psa ovlivňuje. Pro mě vlastně ani nebylo jasný, jestli u toho označování vzorků bývá třeba za sklem více lidí. Měl by u toho být i státní zástupce a všechno by se to mělo natáčet na kameru tak, jak v případě rekonstrukce činu. A ano, neměl by to být jediný důkaz a na základě tohoto jako nepřímého důkazu by ani neměla být možnost člověka odsoudit. Podle mě je těchto zpackaných případů hrozně moc, jak už tam zaznělo. I když třeba odsoudili nějakýho člověka, který už měl za sebou nějaké krádeže, tak přišít mu navíc ještě vraždu, to je hrozné. Přesně, likvidace člověka a i kdyby ho v budoucnu odškodnili, tak část života je nenávratně pryč.

Sarah01
Sarah01 22.01.2026, 09:52:31 xxx.xxx.11.197

Když už je tady řeč o hračkách, máte někdo tip na nějakou interaktivní blbost na doma, když se nedá jít ven? Něco, do čeho se dá třeba schovat pamlsek a pes ho musí nosem nebo tlapkou nějak dostat ven? Potřebuju něco bytelnějšího, aby to vydrželo zacházení trhlými psy, třeba ze dřeva. Co jsem našla, tak je z plastu, to by vydrželo tak max jeden den. Čmuchací kobereček máme a dávám mu rok, maximálně dva. 😄

Sarah01
Sarah01 22.01.2026, 09:47:17 xxx.xxx.11.197

Včera jsem byla jen na kratší procházce a vzhledem k počasí se fakt nedá všude chodit, ani v lese. Sluníčko a vítr cestičky uhladily do klouzací ledovky, jeden kopeček jsem musela sjet po zadku. Takže dnes musíme najít jinou trasu.