Zrzavci:Julča ví, co frčí.
👍😂
Zrzavci:Julča ví, co frčí.
👍😂
Jsou pěkný, ale u nás by kačenky nepřežily.
bambule:Zlatý polomáčený …..
Jj, lehla si na levou. 😀
Arosek:Ferda je po operaci, streva srovnany, zaludek prisitej. Oboji zda se funguje. Je cela bolava a jeste moc nevi jak si lehnout, ale pomalu se to lepsi. Takze verim ze bude ok!
Zatim jsem kolem stromu dala ohradku, o vikendu to shrabu a odvezu do kontejneru na BRO. U nas na kompost to dat nemuzu, tam si skacou jak do samosky
Hlavně, že už je to v pohodě. Přeju rychlý a pohodový hojení. 🍀
Mně pro 3 psy 33 - 37 kg to vyjde na měsíc na cca 3 tisíce se vším všudy, i doplňky.
My jsme dnes byli u rybníka, vzali jsme i Bowieho. Fotit jsem nestihla, měla jsem co dělat, abych ho udržela na vodítku, evidentně na něm moc neumí, ruce mám samý puchýř. Ale mám fotku Julinky, kdy se ještě cestou tam sprasila v kaluži. 😂
Někde jsem na FB jsem četla, že v Rumunsku to začíná být ještě horší a tam je teda lidi normálně krmí. Pak se nemůžou divit…
Vůbec netuším, kdo je tady z jižních Čech 🤔
efe:Máte letos někdo špendlíky? Mně vždycky rodily jak šílený a letos nic ☹️
Nemám, už jsem letos začala i stříhat větve, když tam nic není.
Bože, já píšu jak hotentot, v té první větě mělo být, že na zahradě napřed běhal jen s fenkama, s Dráčkem se seznámil později. 😄
Jo, to tričko je dobrej nápad, když nic jinýho není po ruce. 👍 Dragouš třeba musí mít i větší límec, protože s tím, který by mu normálně byl, se tam jazykem dostane.
Dafi:Jak snáší změnu bydliště?a co na něj zbytek smečky?
a ještě jsem se chtěla optat,co to máte za podlahu??
je to krasavec!!!
Po příjezdu jsem ho nechala se všemi chvíli běhat na na zahradě jen s holkama, tam to bylo v pohodě, očuchali se a hráli si. Potom doma před večeří seděl asi půl hodiny jenom u dveří, než za ním Dráček přišel si ho taky očuchat, tak pak se osmělil a proběhl si celé patro. V noci spal, až jsem se divila, když mi páník říkal, že občas ho budí a chce ven. Takže u nás spal až do rána, kdy už se hlásil o snídani. Včera celý den v pohodě, jen občas při těch hrátkách, kdy už zajde s Julinkou moc daleko, tak ho Dráček trochu usměrňuje, Julinku si prostě hlídá. Cherry se ohlídá sama, není taková trubka. 😄
Ta podlaha na terase jsou čtverce z dřevoplastu. Už je ale máme dost dlouho, takže od sluníčka je to dost vybledlé.
Pokud je to takto malé, tak na veterinu netřeba. Snad to vydrží do návratu a nebo to vyléčíte sami. Můj Drago už to měl tak velké, že to bylo na antibiotika. A tím lízáním mu to už začínalo hnisat. Musela jsem mu vystříhat skoro celý zadek stehna, tak je teď bez “kalhotek”. 😁
Hlídáme Bowieho.🥰 Paničci odletěli na dovolenou, tak je nás na týden o jednoho víc.
Mělo by to větrat a neměla by se už koupat. Stačí ta betadina a vysušovat a vysušovat. A nesmí se k tomu dostat, aby si to nelízala. Můj pes si to teď nedávno vylízal do obřích rozměrů. na fotce je to prakticky v začátku, bylo to skoro dvakrát tak velké a ještě i na druhém vnitřním stehně.
Plaka:Copak se stalo? Pecky nebo prežer, ucpání se, torze nebo srajda? Bojim, bojim.
Ja uz z meruní šílím, začaly přesně jak u Doron opadávat vršky, na který člověk česadlem ani ze žebříku nedosáhne, nestíhám to sbírat.
Psala, že torze. ☹️
U nás je problém, že psi si ta jabka trhají rovnou ze stromu, větve jsou moc nízko. A ještě to ani není úplně zralé. Na podzim to asi budu muset pořádně ostříhat tam, kde dosáhnou. A nebo další roky taky pořídit nějaký pletivo. Stejně se na to chystám i kolem tújí, kde mně matka loni před porodem zase vyhrabala šílené tunely. 😄
Arosek:Po vcerejsi nocni anabazi jdu oplotit tresen a merunku a jablone taky!
Četla jsem to na FB, vůbec by mě nenapadlo, že by toho mohla sežrat tolik. Letos mám, teda budu mít asi hodně jablek, tak si na to budu muset dát taky pozor.
Anonymní:Nebylo to hned. Prosila prý měsíce. V sz i veřejně. Někde to v jednom příspěvku pro adminy psala. Pak to promazali. Nevím co z toho zůstalo.
A já třeba nechápu, proč si rušila účet, když pak tady píše anonymně. Když odněkud odejdu, tak přece se vším všudy, ne? A nebo když pak chci přispívat, tak se aspoň podepíšu.
Aluška:Mirďa dostal na zimu 2 softšílky, aby měl záda v teple. Je to po kamarádky fence, která z nich vyrostla. ( Její maminka šije na zakázku i další modely a střihy ) Jeho radost že budou záda v teple je zřejmá 😂
To by chtělo nějakou trefnou bublinu od Zrzavci. 😄
My dnes byli s Dráčkem na výletě v Javorníku, na Čertových kazatelnách a v Račím údolí v Tančírně.