Jsou tady i vtipy a předpověď počasí. To je super. Počasí já jinak nesleduju a pak čučím, že má zase mrznout atd. Nakonec to Šárka udělala dobře a bude líp.
To je náhodou jedině dobře. Podporuje to diskusi jako takovou.
Jednak je bl.bé vyloženě neodpovědět a druhák ti, kteří neměli tolik lajků, se někdy cítili nedocenění a neměli tolik chuť debatovat. Ověřeno.
Takže toto je takové srovnání všech, všichni jsou si rovni.
Na iF mě dokonce napadali, že si ty palce nahoru dávám sám sobě (jako kdyby to něco znamenalo nebo kdyby to bylo technicky možné).
Je to nesmyslná zbytečnost.
hmn_:tento závazný pokyn bude vydán zde?
jako abych neměla neuposlechnuvší prů.ser, bych nerada......
a je fakt, že ty palečka nahoru, ale i ty kdysi dolů, chybí (automaticky sjíždím myší a kde nic tu nic)
nemusely se zbytečně duplikovat věcně kvalitní, a my líní jsme nemuseli vytvářet slova k prostě líbí se mi, je to milé atd......
To bez lajků je náhodou jedině dobře. Podporuje to diskusi jako takovou.
Jednak je bl.bé vyloženě neodpovědět a druhák ti, kteří neměli tolik lajků, se někdy cítili nedocenění a neměli tolik chuť debatovat. Ověřeno.
Takže toto je takové srovnání všech, všichni jsou si rovni.
Na iF mě dokonce napadali, že si ty palce nahoru dávám sám sobě (jako kdyby to něco znamenalo nebo kdyby to bylo technicky možné).
Je to nesmyslná zbytečnost.
Dal jsem do sekce Drůbež ráno inzerát. Protože dost lidí čte inzerci a diskusi moc ne. Takže o změnách nemusí vědět. Nic neporušoval, nikam nesměroval - jen informoval, jako oni informují v diskusích. Ale inzerenti to často zatím vůbec neví. No - tak ho smazali.
Na FCB mají poslední příspěvek před 2 lety (chovzvirat).
Těžko říci, jak to funguje tady na webu. Osobně to moc optimisticky nevidím. Ale třeba budeme mile překvapeni. Já jen aby to někteří automaticky nebrali jako plnohodnotnou náhradu. A když vidím ty požadavky hned (fotky, zprávy, smajlíky, palce nahoru), tak bych se nedivil, kdyby honem nikdo nezačal skákat, jak někdo pískne. Já vím, že je to pro vás důležité. Součást. Ok, ano, jistě. Ale pochopte - všude se to ruší. Všude. A tady čekáte zdarma co? Nečekejme raději nic, uskromněme se - a třeba budeme mile překvapeni.
Ano, znám dojezdy takových fór osobně. Diskutovat se tam stále dá. Ale když se třeba vyčerpal limit pro počet nových přezdívek, tak už se nikdo další nemohl registrovat. A tady někdo chce někomu něco sdělit a nevydrží ani 40 minut. To je pak těžké, adm,inistrovat. To by nechtěl dělat nikdo.
Fikovnice:Prosím, má smysl psát zde Zrzavcové? Nebo teda SZ zde nefungují? Víte to někdo, prosím?
Na zkoušku jsem vám napsal zprávu.
Pane Pokorný, oba, moc děkujeme za vaši aktivitu a snahu.
Kdyby bylo potřeba udělat sbírku, rádi přispějeme na chod a fungování.
Ano, bylo by dobré nastínit vizi do budoucna - zda má smysl investovat čas, know-how, fotky tady.
K vylepšení - prosím, bude-li možné - možnost editovat příspěvek. Třeba 15 minut po odeslání (i když náhodně přispěje někdo další). Někdy se nenahrají všechny fotky, otočí se, pořadí nedává smysl, odkaz nefunguje nebo je potřeba něco doplnit. Nahrávání fotek - prosím, bude-li možné, možnost nahrávat více fotek najednou. Ne postupně po jedné. Možnost označit fotky v PC a přetáhnout je sem najednou. Moc děkuji.
Bude-li možné, zobrazit miniatury právě nahraných fotek - vidíte, co jste přesně nahráli, co se bude odesílat jako příspěvek, možnost změnit pořadí nahraných více fotek. Děkujeme moc.
Prosím VŠECHNY - toto vlákno nechte jen pro stručné připomínky ADMINŮM.
Máme tu červen. Krásný měsíc. Nejdelší dny v roce, příroda svěží, plná energie. Škoda otálet na gaučíku u PC. To by Přemysl Olympionik První, zakladatel slavné Teplákovky, koukal, kam až jsme došli.
Včera bylo zase 12 vajíček od 12 komtes. Jsou to údernice, které strčí hybridky do kapsy. Kloaky jim rozhodně nezahálejí.
Stále můžete využít jejich Inzerci pro sdělení světu.
Někdy je konec blíž, než si člověk myslí. My už jsme to zažili v roce 2018, kdy nám hromadně blokovali profily - kvůli tomu vznikl malochov cz. Takže nás blokace pojmů, slovních spojení, nepřekvapuje. Tenkrát jeden admin nezvládl na Ovce kozy jeden vtípek ke státnímu svátku v říjnu a zablokoval snad 40 lidí. To asi nevíte, tak se divíte. My víme a jsme v klidu. A rádi, že tady jsou admini dva, mají jméno a snahu. DĚKUJEME.
To je přece jedno. Mě včera smazali dva inzeráty. Ale jeden až po 3 hodinách a druhý po víc, než hodině. A za tu hodinu ho rozkliklo 40 lidí a viděly ho stovky lidí. To přece za to stojí - když totéž udělá každý ve své sekci (Koně, Psi) a bude to tam třeba jenom půl hodiny, tak to stojí za pokus, ať ostatní ví, kde jsme.
Buggyra:Odpověď na příspěvek uživatele honzapm z 26.05.2023, 11:09:00Se bojím, že inzeráty taky budou mazat, ještě zuřivěji a zdatněji, než diskuse, protože teď se jim na to uvolnily kapacity
To je přece jedno. Mě včera smazali dva inzeráty. Ale jeden až po 3 hodinách a druhý po víc, než hodině. A za tu hodinu ho rozkliklo 40 lidí a viděly ho stovky lidí. To přece za to stojí - když totéž udělá každý ve své sekci (Koně, Psi) a bude to tam třeba jenom půl hodiny, tak to stojí za pokus, ať ostatní ví, kde jsme.
Znám za 22 let z iFauny spousty lidí osobně.
Stojím u klece na výstavě a přijdou třeba i Poláci - vy jste honza z iFauny,
že jo. Přitom tam nikde jméno, fotku, nemám.
A samozřejmě ty reálné reakce jsou pořád.
Takže vím, že někdo chodí jen na diskusi, někdo jen na inzerci.
Někdo obojí, jasně.
Takže Šárka napsala do několika málo sekcí ty jejich plány,
ale lidi, co chodí jen na Inzerci - to vůbec zatím netuší.
Neví...
Proto jsem to tam včera napsal - ať jsou připraveni.
Jsou tam třeba Drůbežárny, haly, které platí inzerci
a dodnes neví, že jim rapidně klesne prodej.
Jsou to živá zvířata, ne knížky nebo hřebíky,
které počkají v regálu.
Takže napsat do Inzerce, že vše končí, mi přišlo normální.
Včera jsem ještě nikoho nikam nezval a přesto to smazali.
Asi je to v Inzerci tajné a chtějí inzerenty držet do posledního dne.
Teď, když Diskuse vypnuli, tak je inzerce jediná cesta,
jak něco říct těm, kteří jsou třeba na dovolené a ještě nic neví.
Oni to samozřejmě brzo zablokují také.
Teď to mažou po půlhodině. Vydrží to tam půl hodiny. To je slušné. O víkendu možná déle. Večer dtto.
Jeden takovej aktuelní, že...
Člověk se nad tím nesmí moc zamýšlet.
Protože ta vyjádření Šárky - jak oficiální, tak z jejího profilu, to je prostě neinteligentní šílenost. Takové ty formulace - vytvořit bezpečné místo, zamezit týrání zvířat, obchodování se zvířaty... Oni prostě vidí jen ty psy a nic víc. Že tam Včelaři za 22 let nashromáždili nedocenitelné know-how, jak začít s náročným chovem včel, které drží planetu na nohou. Líhňaři tam dali stovky návodů, jak si vyrobit, seřídit nebo opravit vlastní líheň - vůbec tohle není v jejich mozcích akceptováno. Podle mě Švédi vůbec netuší, že tohle tam je. To není žádný obchod se zvířaty.
Teď jsem jí to napsal mailem. Přišlo mi do mailu povídání, co proč a jak.
Tak jsem jí odepsal. Ani jsem nevěděl, že je taková nesympatická, viz odkaz. https://www.ifauna.cz/autori/detail/91
Ti Admini tam se vůbec nepovedli - pořád lze editovat příspěvky.
Takže tam, kde jste poslední přispívající, můžete napsat, co chcete.