Kilian:…Sardullah.já zase nesmírně obdivuji vás a vaše medvědy….váš úžasný vztah a vaši moudrost, respekt a lásku k mim….jak fungují v běžném životě s vámi doma i venku..a velmi obdivuju jak o tom všem píšete, bylo by to na krásnou knihu….
jak fungují v běžném životě s vámi doma i venku
Tak tohle si budu připomínat až…Gina nebude reagovat, až Gina otočí hlavu jinam se slovy “vykuř bábě hrábě”, až jí venku něco řeknu a ona si mě umíněně a načuřeně začne měřit pohledem, jestli jsem dost umanutá a nebo jestli je šance na nějakou diskuzi, až jí potáhnu za sebou jako kozu, protože otrávenějšího psa na světě není, když se chce panička alespoň na kraj lesíka kouknou, jestli nenajde houbu…až jí v noci pustím na zahradu, protože to vypadalo, že chce čůrindat nebo kakyndat a ona se svalí na dvůr a když pro ní člověk jde, jakože, tak když se nechceš venčit, tak jdem dom, ať tady nevyštěkáváš Bubuláky a ona zdrhne pod obrovský tis, protože ví, že tam za ní nepolezu a já pak šeptem, abych nebudila sousedy, volám “Ginuško, pojď na sýreček…páreček…šunčičku…” …😂…
obdivuju jak o tom všem píšete
Není co obdivovat, většinou cituji konverzaci mezi mnou a Ginou a popisuju, jak mě má můj pes na háku, tak to se asi není úplně moc čím chlubit…teda na háčku, protože v případě roztomilého psa je potřeba používat zdrobnělinky…takže háček…a já pak někdy mám nervíky v kyblíčku, ale i to s úsměvem, protože když jí miluješ tak není co řešit…spíš to píšu pro ostatní, aby si řekli “no Pinďo, jsi sice zlobidlo, s tou poslušností to není úplně na jedničku s hvězdičkou, ale oproti tomu, co má doma Sardullah jsi vlastně strašně hodnej, šikovnej a poslušnej”😎