My si taky držíme palce….když jsem viděla, kolik toho budeme brát, tak jsem jela ještě přikoupit další plátkový sýr, ve kterém Máťovi podáváme léky….tak už mám v lednici 35 balíčků, už si připadám jak v pohádce Včelí medvídci…jak je šel pučmeloud vykrást a furt nahmatával jen sádlo…všude samý sádlo, to je pěkně mazaná rodina… tak u nás je to sýr.🙃 Manžel říkal, že teď by byla sranda, kdyby ty prášky přestal v tom sýru jíst…ale zase nemám strach, že by se to u nás nesnědlo…včera jsem spotřebovala 2 balíčky při česání Giny.
Jako dobře, není to žádná sranda, ale mohlo být hůř, mohla na nás skočit rakovina a nebo by pes ochrnul…tohle je proti tomu brnkačka, to zvládnem….pes je veselej, aktuálně to nevypadá, že by ho něco bolelo, takže je to vlastně na pohodu…
Když si vzpomenu na Sáry osteosarkom, tak co bych v té době za nějakou banalitu jako je SLO dala…
Tak nám prostě jen držte palečky, abychom z toho vyšli co nejlíp…a aby se nás ten hnusanec nedržel dlouhá léta.
Já pořád doufám, že díky tomu, že na tuhle nemoc upozornila Plaka, tak že jsme léčbu zahájili poměrně brzo, teda jestli tomu u autoimunity můžu říkat léčba, spíš držení nemoci v nějakých mezích a v rámci možností v přijatelném stavu…i když jasně o první dráp jsme přišli koncem dubna, ale kdyby mě Plaka nenaťukla, tak bych si myslela, že má prostě třeba problém s lámavostí drápů a můj vet mi na to defakto doporučil biotin…ono nakonec bych si našla jinýho doktora, ale bylo by to později.