No, když vezmu svoje granulový období u berberů, tak naprosto v pohodě prosperovali na obyčejným \Britu…já o tom věděla prdličky, tak bylo to prémiový, majitelka rodičů berberů tím normálně krmila, tak jsem krmila taky…než mi pes začal ve třech letech každou dávku zvracet, pak se mi v kebuli rozsvítilo a přešla jsem na maso.
Tím rozhodně nechci doporučovat Brit, spíš jen konstatování, že i na takových granulích může pes normálně fungovat, prosperovat.
My máme granule na “dojedení”, nejsem z toho nadšená, ale co už…Gina mě se všemi granulemi, o kterých já si myslím, že jsou nejmenší zlo, poslala do zadele a tak ve své podstatě střídáme Fitmin a Taste of the wild…
Já se snažím kupovat grancle co nejsou moc nabušený, protože Gina je jak almara…tady bych řekla, že ta její kastrace se v tomto projevila hodně…a vzhledem k tomu, že je takhle mohutná a obrovská, navíc její máma taky byla typ medvědice, takže i tohle podědila, tak fakt nechci, aby k tomu přidala ještě syndrom tlustoprd…
Je vtipný, když jsem si pořídila Ginu a tak nějak studovala, jak krmit masem štěně velkýho lemene, abych nezpůsobila nějakej růstovej průšvih, jak mi to přišlo zkraje složitý…no dneska po dalších dvou odchovaných štěňatech…si neumím představit, kdybych měla krmit granule, jaké bych vybrala.