Hele možná placnu blbost, ale nepožírá ta užovka druhou užovku? To šedé vypadá jako břicho jiné užovky.
Hele možná placnu blbost, ale nepožírá ta užovka druhou užovku? To šedé vypadá jako břicho jiné užovky.
Ta velká tmavá je určitě užovka stromová. Máme jednu takovou paní domácí na chatě. To druhé nepoznávám a co dělají netuším😉
Hele ženy ( a muži), já když někde sedíme se kamarády, tak vždycky říkám, jak jsou lidé bezohlední, hloupí a zkažení bez ohledu na jejich věk. Vždycky ale vždycky mě kamarádi odrazují že to není pravda…
Ale já vím, že je. Pracuju v ubytovacích službách ve sportovním areálu a to jak se lidé chovají, jaké mají smýšlení o zdejších zaměstnancích je dost odpudivé a nepochopitelné. Paní na úklid jsou Nicky, kterým se dělají nechutné naschvály, na recepční se řve a nadává se jim atd. Slušné lidi, aby člověk hledal jak jehlu v kupce sena. Je to smutné a hodně to vypovídá o naší společnosti.
Mám malou fenku, která nevyhledává kontakt s ostatními psy. Nechci, aby nás během vycházek obtěžovali volně pobíhající psi. Považuji za slušnost, psa při míjení přivolat, připnout na vodítko tak, aby neobtěžoval mého psa. Nesnáším lidi, kteří na mě ještě z dáli volají: "On je hodný chce si jen hrát". Já většinou odpovídám, že my si hrát, ale určitě nechceme… Naštěstí tady máme i málo frekventované polní a lesní cesty, kde se můžeme toulat jen sami dvě.
My jsme měli dané, že pejsek bude Apollo. Hodně se to k němu hodilo. Pak vznikli samozřejmě i zkomoleniny Polí, Apollí a tak. Když jsem byla malá, otec si jel pro fenku foxlika a ta měla v rodokmenu Elis Von … Já ji prý uviděla a říkala ji od prvopočátku Eliško. A pak už ji nikdy nikdo neřekl jinak než Eliška.
U nás se tomu říká mrouskání. Jestli je to správný název netuším.
Na fcb mi neustále vyskakuje velmi líbivá reklama na chovzvirat.cz. Takže reklama určitě nějaká existuje….
Tak to mám já, když mám jít sportovat, ale když mám jít na procházku se psem můžou i trakaře padat….
A jedna hádanka na potrápení mozkovny…
Tak v pondělí se může nějaký ten vtip hodit….
Tak tohle by mě taky zajímalo….
Dodatečně posílám pár fotek ….
Aha drvodělka… i jméno má krásné.
Jdou na ni chytře přes papání. A škrabkaní bříška. Obě věci miluje v jakémkoli pořadí.
Dlouho nechtěla přijmout manžela, ale poslední měsíc jsme si všimli,že za ním sama přijde na pomazlení. Okem sice sleduje pořád mě, ale i to je pro nás velký úspěch. Jiné muže obchází obloukem.
Mám před domem v květináčích Lantany měňavé a už několikrát jsem na nich přistihla černou včelu. To je panečku podívaná. Naprostá nádhera.
Tímto se omlouvám za plevelení vlákna o broucích včelou.
U nás na městském stadionu bývají roháči každý rok v hojném počtu. Děti je sbírají ze dráhy a odnášejí do bezpečí louky. Je to zvláštní, ale prostě se jim tu líbí.
Asi dobrej oddíl…😀
Po odchodu našeho 15-nacti letého veterána jsem chtěla psa z útulku. Manžel měl požadavky, aby to byl pes malý, mladší, krátkosrstý😊(tohle mu fakt nevyšlo). Projížděla jsem nabídku psů z útulku a bohužel na některé mnou vybrané adepty mi útulek ani neodepsal zpátky. Bambule mi byla nabídnuta náhodou, když jsem poptávala jiného pejska. Po nás dvě to byla láska na první pohled. Ona mě naprosto zbožňuje, pronásleduje mě a pořád mi dává najevo jak chce být se mnou. Bohužel je hodně opatrná a neůvěřivá co se týče mužů. Takže cestu k synovi a manželovi teprve budujeme. Je asi tříletá dle našeho veta po štěňatech. S naprosto šíleným zubním vybavením 😊.
Malé psy povětšinou ignoruje, u těch velkých jsme bojovali s obrovským strachem a reakci útěku. Naštěstí teď už je schopná psa minout bez toho, aniž by se snažila vzít roha.
Jak říká kamarádka: Některé bytosti mají s vámi svázaný osud….😊
Rozumný člověk zváží své možnosti, podmínky, kapacity. Doby kdy jsem měla velké knírače je prostě pryč. Jestli se možnost je jednou mít znovu vrátí netuším…. U nás je paradoxem, že malí psi bývají právě vychovanější než velcí právě jakoby paničci chtěli ukázat svá ega jak mají na velkého psa.
Bambule je skvělá, netuším jakou minulost má za sebou, ale je to malý pes s velkým srdcem. Žádný městský přívěsek, ale terénní pes se vším všudy….
Hele děvčata, já vám tak trochu závidím, že máte větší psiska. Já totiž ještě k tomu, že na Bambulí každej prevít dělá ramena, musím poslouchat třeba: To je pometlo, nebo když tomu zaraziš do zadku násadu budeš mít perfektní mop, nebo ty vole kde to má hlavu… atd. Nebo a co je horší ta je roztomiloučká, hned si ji pohladím. Naposledy mě vytočila ségra když povídá: Pojď za mnou ty koště. Ty vole jaký koště princezna to je…..
Jinak k tématu, za posledních 14 dní měla Bambule dvakrát letecký den, protože pro mě je nejjednodušší ji prostě vytáhnout na kširech do náručí a volnou rukou řešit prevíta. ( Jinak Bambule je jako pomerain.)
Tahle většinou vypadám na fotkách i já…