Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 29.12.2025, 20:16:34
Myslím, že nějaký -kain se používá pořád. Až zase půjdu ke své očařce, tak se zeptám. Vím, že jednou mi ho taky kápla, když potřebovala vyšetření, při kterém se musí přístroj dotknout oka.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 29.12.2025, 17:45:58
Mně jo. Bývalý kolega měl leonbergra (vlastně několik, vždycky to byl Punťa, dělal s nimi záchranářinu), jezdil s ním výtahem. A když jsem do výtahu nastoupila posléze já, tak už jsem věděla, že je ve škole. A v kabinetu bych s ním být nechtěla. A to učím patologii 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 29.12.2025, 15:28:52
P.S. to vaše vyjádření vyznělo poněkud machisticky )
Ale u Písničky vám to nevadí. viz
Dočetli jsme knihu Vražda v anglické zahradě. Takové jednoduché čtení pro děti kolem 15 let, což je průměr IQ zdejšího dámského osazenstva, takže doporučujeme
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 29.12.2025, 08:50:57
a oznámit to, že krade.
Jenže ta paní nekradla. Tenkrát se na příslušné diskuzi objevily příspěvky, že je to běžná praxe. Že pořadatelé vajíčka rozdávají, někdy i s úsměvem. Protože příslušný chovatel vystavovatel by si je domů stejně neodvezl. Když líhne, tak to dělá jinak.
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 28.12.2025, 17:57:39
Třeba mi Kometa vysvětlí, čím koho urazil, když už ho zná dlouho.
Ještě na IF se velmi nehezky obul do paní, která si z výstavy drůbeže odnesla pár vajíček a chtěla vědět, čí jsou. Naprosto neprávem ji označil za socku a zlodějku.
Na Knižním vlákně zpochybňuje inteligenci všech zdejších uživatelek.
Na prosbu Sarah jsem smazala příspěvek, který byl hodně necitlivý vůči Coudas.