Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.04.2025, 14:17:47
takže pelech bych táhla asi i pro sebe…
Před léty jsme na koňském čundru přespávali v jedné ubytovně. Koně teda luxusní boxy, pro lidi to už to bylo horší. Postele bez povlečení (to by nevadilo, měli jsme spacáky) vypadaly, že je luxovali naposled po 2. světové válce. Takže jsme si všichni lehli na deky svých koní, protože nám to připadalo jako lepší varianta.
Myslela jsem si, že osel se nemůže nakazit stejně jako kůň. 🤔
Právě, že nemůže. Proto mi ten zákaz přijde divný.
To by musel někdo přijít od slintavkové krávy, pohladit oslíka a s oslíkem by se šla pomazlit ovce, která by se nakazila. Ale tohle mi přijde dost krkolomný způsob přenosu.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 14.04.2025, 17:11:06
Spíš budete týrat sami sebe.🙂
První (minimálně) 2 roky máte doma neřízenou střelu. Neumím si představit, že bych na současného nejmladšího kocoura byla sama, i kdyby v důchodě. Bez druhého kočičího sparingpartnera. A když si vzpomenu na jejich řeckořímské zápasy kombinované s judem a sprinty…
Ale nemám srovnání se štěnětem, třeba to není takový rozdíl.
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 14.04.2025, 15:04:46
Jasně.
Ale jsme zase u toho. Nemám podmínky, nemám zvíře. Myslím, že jste něco takového nedávno psala - jak tady byl dotaz na “likvidační” kočku, se kterou se majitelka z domečku přestěhovala k příteli do bytu. Jestli si dobře pamatuji.
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 14.04.2025, 15:32:33
Já taky ne, ale pořád je to prasnice, tak bych předpokládala, že ano. Ale žádnou bachyni jsem ještě nepitvala, tak jenom dedukuji. Vlastně ani kance ne. Takže nevím, jak jejich pohlavní aparát vypadá.
Odpověď na příspěvek uživatele Lupus4 z 13.04.2025, 20:28:01
A to páření mi přijde nějak statické. vždyť je to jen 15s záběr
Já vím, že páření u prasat je dlouhé, protože… Ale na tom záběru to vypadá jako papírová maketa. A nedozvěděla jsem se, jestli se prasnice s pruhovanými selaty vrací ke stádu. Já myslela, že až později.