28.12.2025, 17:26:30 xxx.xxx.147.163
Jistě Kometo znáte ten vtip o Titaniku
Znám. Tam jim zdraví nebylo k ničemu. Ale obecně si myslím, že je to to nejdůležitější.
Ano, ač jsme často ve při, i já vám přeji v novém roce jenom věci pozitivní.
Jistě Kometo znáte ten vtip o Titaniku
Znám. Tam jim zdraví nebylo k ničemu. Ale obecně si myslím, že je to to nejdůležitější.
Ano, ač jsme často ve při, i já vám přeji v novém roce jenom věci pozitivní.
nezavděčí se každý každému.
To samozřejmě ne. Ale já znám i jeho druhou stránku.
ale názor bych si chtěl udělat trošku s nadhledem.
Teď už rozumím.
A děkuji za přání do nového roku. I vy buďte hlavně zdravý. To neznamená, že vám nepřeji i štěstí.
Asi si sedím na vedení, ale nějak jsem váš příspěvek nepochopila.
A prd, velebnosti. Mně bylo už tenkrát jasné, že to neklapne.
Podle mě nijak.
To by na to museli mít extra pracovní sílu. Nevím, na jaký úvazek. To nedokážu odhadnout. Projíždět všechny inzeráty nejen na psy, ale i kočky, papouchy a jiné exotické ptactvo, plazy… Psát, volat. Poznat fotky stažené z internetu. Znát chovatele…
To jo. Ale čím víc inzerátů (čehokoliv), tím víc sledujících a tím pádem i reklamy = peněz za ně.
Ale třeba se pletu.
Proč se prostě nezakáže(minimálně v ČR) inzerce psů bez PP?
Protože by to inzertní servery položilo.
Jenže, co když AI usoudí, že je člověk pro zeměkouli přítěží a začne ho likvidovat?
Onehdá jsem si pustila pár dílů Akta X (asi znáte) a v jednom byla zápletka, kdy chytrý počítač (v době seriálu byla AI ještě v plenkách) ovládal jednu celou obří budovu. A nechal spadnout výtah, ve kterém byl člověk, který na nebezpečí jeho velkých pravomocí a ovládání veškeré elektroniky poukazoval.
Jestli můžu říct svůj názor
Máte SZ.
ho neznáte ani vy, ani já.
Neznám ho osobně. Ale znám charakter jeho příspěvků ještě z IF. Takže obrázek jsem si už dávno udělala.
Sarah01:Ty inzeráty na shiby jsou vložený na všech inzertních serverech.
A z CHZ jsem je oba smazala.
hmn:musí čipovat
Jenže někteří na to prdí. A klidně dají inzerát - štěně je levnější, protože kupující si ho nechá očipovat (a naočkovat) na své náklady. Ani jeden netuší, že porušují zákon. Nebo je jim to fuk.
jako u psů s von před jménem
Jenže tihle zdravotní testy mají. Spousta chovatelů nechává dělat i nepovinné. A u hodně plemen jsou součástí uchovnění nejen výstavy, ale i zkoušky pracovní. A to se v ceně štěňat zohledňuje. Třeba i to, že jeli krýt do zahraničí, aby přivezli novou krev.
Tak proč by měla stát půlku?
Teď bere antiparazitika
Jaká antiparazitika? A je potvrzeno, že je začervený? Koprologií?
srdce i dýchací cesty by měly být v pořádku.
A tohle se zjistilo jakým vyšetřením? RTG, sono, EKG?
kvůli případnému cizímu tělesu v hrtanu apod.
Já mít cizí těleso v hrtanu, tak kašlu furt a dusím se.
Asi bych změnila veterináře. Protože tomuhle bych nevěřila, že diagnostikuje kolaps průdušnice.
To je hezké - brkoš. Naživo jsem ho ještě nikdy neviděla.
většina pěnic černohlavých u nás přezimuje,
Tak to rozhodně není pravda. To bych byla bývala zpochybnila už v prvním příspěvku, přehlídla jsem slovo většina.
Ale konzultovala jsem a … vzácně u nás můžou opravdu zimovat - potvrzeno v Praze a Lednicko-valtickém areálu. Neživí se semeny, ale hmyzem nebo bobulemi - což by odpovídalo tomu, že ji vidíte na tom bezu.
Nebo záměna s tou babkou nebo sýkorou lužní - ale ty by na krmítko přiletěly, protože semínka zvládají.
Přehled od AI
Všechno je možné. Ano, oteplujeme se, ale já se radši zeptám kvalifikovaného ornitologa.
Já bych spíš tipovala sýkoru babku - barevně je podobná, jenom o něco menší a zavalitější.
je to živý tvor a myslím, že je to hlavně citová záležitost
Jasně. Ale - ty, já i jiní tady to mají takhle. Pro ostatní je to prostě jenom ta věc.
Všichni mí kocouři byli a jsou zadarmo, ale péči mají stejnou, jako kdyby stáli desetitisíce. Protože zodpovědnost za živého tvora (Malý princ od Exuperyho). Ale ne každý to tak cítí, no.