18.02.2025, 10:04:46 xxx.xxx.224.101
Na prostředí by měl fungovat nějaký ten Arpalit.
Který je pro kočky taky jedovatý. Jako všechno, co obsahuje permethrin.
Na prostředí by měl fungovat nějaký ten Arpalit.
Který je pro kočky taky jedovatý. Jako všechno, co obsahuje permethrin.
něco, co zabije kočku
Jenže kočky jsou extrémně citlivé. Zabijete je i obyč aspirinem nebo paralenem, který se do dětí běžně cpe. Nelze srovnávat.
ja s jednou fenou co nemela nikdy stenata
A proč ta štěňata vlastně chcete? Nebo teď už možná ne. Ptám se, nerýpu.
Tomu říkám výzva!
Já zase neznám Krkonoše a Krušné hory.
Já to vím, protože mám v Krnově sestru. Jinak bych taky netušila.
Nezkouším. Jenom jsem chtěla upozornit, že není volně prodejný. Na rozdíl od Arpalitu apod.
Osoblaha - vždyť nejste původem tak daleko. Krnovsko nebo možná lépe Bruntálsko.
lesnizinka:Přemýšlela jsem o tom, ale právě, bylo mi to trapné, nejsem puberťák😉 A navíc jsem velmi ostýchavá, byla bych rudá až na prd…😊
Já už moc ostýchavá nejsem, ale přesně - nechtěla bych být za “puberťačku”. Jediné foto mám s mladým Holčákem. A i to díky kamarádce, která je tak akorát komunikativní.
Ano. Pokud nemají doma kočku, proč ne.
Myslím, že to bylo ještě na IF. Jak nějaká maminka popisovala neúspěšný boj s vešma (teď nevím, jestli jsem gramaticky správně). Vyhozené peníze za šampón a nic. Tak zašla k vetrináří, dostala za pár korun Neostomosan a problém na první dobrou vyřešen.
Tak samozřejmě ohlídám, aby dítě nepozřelo. Ale upřímně, když to zvládne kůň, tak i malý člověk.
Aha. Takže ten bez hlavy.
Chápu. Vím, že tyhle celebrity na to musí být zvyklé, ale neměla bych ne odvahu, ale drzost požádat o snímek.
Lejno je v pořádku.
A ano, plkáme tady. Ale o tomhle zrovna ne. Asi zůstanete osamělý.
Já vím.
Jenom jsem chtěla říct (napsat), že bez veta se k přípravku těžko dostane.
Letky dokážou tedy dorůst do plné délky.
Jako, že zastřižené letky dorostou? Jak?
A přepeřování dvakrát do roka? Jaro a podzim? Se mi nějak nezdá.
A tak to se stává i v lepších rodinách. Neostomosan to jistí.
Ale ten ivermectin si u veta musí koupit, ne? Ten se volně prodejný nevyskytuje.
Já tomu nerozumím. Co s tím máme tady udělat?
v reálu se zase tak moc nepoužívá.
Mýlíte se.
Dvojlomené udidlo se naopak používá velmi často.
Nezkušený jezdec s tvrdou rukou ublíží s každým udidlem. I s hakamore.
Ten za pultem
Přiznám se, že nic nevidím. Myslíte ta odcházející záda? Ale to není Nagy, předpokládám, podle figury.
Anonymní:Acher je jméno nebo příjmení, ať vím za čím si stojíte. Jaky je mezi nami rozdil? Když už tady kritizuji anonymně
Velký.
Viz výše. Acher je přihlášena a už, byť virtuálně, známa. A její názory taky. Navíc stojí za přečtení.
Vy jste prostě anonym - a ti se tady objeví, chvíli prudí a zase zmizí, aniž by toho někdo litoval.
A pokud je tady někdo smazán, má to pádný důvod. A my jsme rádi.