22.07.2025, 14:17:59 xxx.xxx.147.163
A co my s tím? Nejspíš neumíte jezdit.
To nemáte ve stáji nikoho, kdo by poradil na místě? Komu koně chodí podle vašich představ?
A co my s tím? Nejspíš neumíte jezdit.
To nemáte ve stáji nikoho, kdo by poradil na místě? Komu koně chodí podle vašich představ?
zkoumám štíhlost zásadně pohmatem, jak moc jsou žebra nahmatat a jestli na nich je nějaká vrstvička hmoty nebo “jen kůže”.
Já spíš zkoumám páteř (trnové výběžky) a pánev.
že letos jich moc není.
Není. Loni mi neustále lezli do afrikánů před vchodem, letos nic.
tak co si tom máme myslet?
Viz Zrzavci - zkusili vydyndat peníze a zjistili, že se nedáte.
Pokud by vás to moc iritovalo, tak příslušnou soudružku vyřadit.
nechat ji sedět na okně a koukat ven.
Toulavka sedět na okně a koukat se ven nebude. Udělá z bytu kůlničku na dříví.
Nevidím žádnou katastrofu.
Já souhlasím s plošnou kastrací toulavých koček. Jinak ne.
To mi připomnělo - hodně dávno sem viděla kreslený vtip s cedulí Pozor! Úsek častých dopravních nehod. Na ceduli seděli tři zachmuřeně se tvářící supi.
ale jednu z možných příčin uvádějí nedostatečnou výživu…
Netrapte se tím. Autoimunitní choroby mají bambilión příčin. Holt si vytáhnul Černého Petra.
Asi mi jde o nějaké vyhlídky do budoucna.
Znala jsem 2 lidi na slinivkové dietě - drželi cca půl roku. Pak právě pozvolna přidávali a přecházeli a teď se stravují normálně.
Myslím, že tuk v potravě řeší víc játra než slinivka. Ale řízek a slané brambůrky nejsou dobré ani pro jedno, to je jasné.
Prostě to chce zkoušet, co dělá dobře a co ne.
lahvinky,
Já jim zase říkám pochodující kuželky.
štěně nechce…
Ano, může to být danajský dar.
Švagr + jeho 2 další sourozenci pořídili své matce psa - zlatého kokršpaněla. Aby jí nebylo doma smutno, když děti vylétly z hnízda - manžela neměla už dávno. Myslím, že se všem ulevilo, když pes stářím uhynul. Protože přesně - nebyla to žádná pejskařka a spíš se navzájem trápili.
Ale malé společenské plemeno - třeba ten navrhovaný grifonek nebo motýl nebo havaňák… by možná stálo za úvahu.
Nebo tu kočku - starší, vyklidněnou, zvyklou doma.
že spoustu lidí má vyhřezlou plotýnku,a chodí..
Jí chodila, dokud to bolelo. Když to přestalo bolet, začala jsem tahat nohu za sebou a následovala okamžitá operace.
Asi tak.
objednám ho asi k někomu, kdo se specializuje na gastro problémy - v jiném vlákně jste tam radili nějaké vety,
To taky není špatný nápad. Když oni veti - výživáři asi moc nejsou. Na rozdíl od koňských. Tihle “malozvířecí” jsou holt zvyklí na granule. Tím nechci říct, že jsou v zásadě špatné. Mému ledvinovému kocourovi výrazně prodloužily život.
Ale přijde mi, jak je hodně značek, tak se člověk hůře orientuje.
uskladnit do tmavého sklepa,
Brambory z loňského podzimu jsem do jara skladovala v komoře pod bílým pláštěm, aby nebyly na světle. Na jaře, když se začalo oteplovat, jsem je odstěhovala do tmavého a studeného sklepa. Teda většinu. A ty ve sklepě vyklíčily mnohem víc (jako, že půlmetrové klíčky) než ty, které zůstaly v komoře.
Předpokládám, že se tím připravily na eventuální jarní sadbu.?
Po roce a půl se vám anonym nejspíš už neozve.
kometa:Ano. Používá se třeba při zánětlivých dermatitidách alergického původu.
Přesněji řečeno ho “umravňuje”. Aby to s tou aktivitou nepřeháněl.
Kortikoidy mají výraznější imunosupresívní účinky.
To je focené kalkulačkou?
Tipuji mládě kosa.
hmn:proč Apoquel ?
jakože tlumí imunitní systém?
Ano. Používá se třeba při zánětlivých dermatitidách alergického původu.