26.07.2025, 09:33:51 xxx.xxx.147.163
Tak teď už to dává smysl. Eon má peněz dost.
Ale jak jsem psala, už přispívám léta. Ale dárců není samozřejmě nikdy dost.
Tak teď už to dává smysl. Eon má peněz dost.
Ale jak jsem psala, už přispívám léta. Ale dárců není samozřejmě nikdy dost.
Ten váš předchozí příspěvek byl trochu zavádějící - jako, že stačí Septonex a problém vyřešen. Aspoň na mě to tak působilo.
Už jsem psala. Úžasný pesa a skvělá panička!
když zevnitř mi to nejde,když skoro nepiju🙄 A před sluníčkem se nechráním vůbec..v tomhle jsem opravdu strašná
Jste strašná.🌹 Nechci vám do toho kecat, ale nepít a nemazat se proti sluníčku fakt není dobrý nápad. Ono vás to jednou dožene. Ale to asi víte.
Jasně. Proto jsem to napsala - i se stránkou, abys zbytečně netápala. Je to dlouhé vlákno.
Mně taky ne.
Ale já už stejně přispívám přes ČSO - třeba na břehule, tažné ptáky nebo Josefovské louky. Téhle organizaci věřím, chodím s nimi na ornitologické vycházky a pár lidí od nich už znám. Ale co s tím má společného ženský časopis? Jsem obezřetná.
Ph:nemuzete za jednu a tutez sluzbu fakturovat 2x …pokud napr. osetreni veta uhradi ze sbirky, uz nemuzou fakturu chtit uhradit podruhe od statu
Ale to přece není dvakrát. Útulek zaplatil - jedno z jakých peněz a pak to bude chtít po státu.
Já si taky platím RHB bazén a pak to chci proúčtovat (teda příslušnou část) od VZP - jako, že se starám o své zdraví.
A tak proč ne, není to nic proti ničemu.
Asi jako mazání kopyt.
Irma19:Tohle právě nějak proniká i do nehtu a vytvrzuje ho. Nehet je pak pevný sám o sobě, dokud ošetřená část neodroste.
Jenže nehet vyrůstá z nehtového lůžka. A když to je poškozené…
Prostě - když se mi lámou nehty a padají vlasy, tak to vnějším patláním nespasím.
Můj názor.
Ale to Y to stejně kazí.😉
Já teda nevím. Pokud se lámou drápy (nehty), protože je autoimunitně poškozené drápové (nehtové) lůžko, tak za mě žádný lak nepomůže. Jako, že nevyřeší problém.
Ale to byste musela zkoumat hodně zblízka, možná i lupou. A to ve vašem případě nehrozí.😉Jestli jsem správně pochopila váš příspěvek.
acher:Jsem sice odhlášená,ale ten mejl,co se dával při registraci tam asi mají.
Aha.
Já se taky odhlašovala. Nebo jsem možná žádala o zrušení účtu - přiznám se, že si to nepamatuji. Ale vlastně nevím, jestli jsem i tak nezanechala nějakou digitální stopu.
Svlečka je jenom ta povrchová “šlupička”. Ale bez bližšího zkoumání se od živého pavouka těžko odliší.
Před léty nám bývalý kolega ukazoval svlečku svého sklípkana. Pro arachnofobika docela vražedné.
.já měla.letos u kobyly taky nateklé oko
Jako, že srovnáváte konjunktivitidu s rohovkovým vředem? Horsana o fluoresceinovém testu určitě ví.
Tohle mi přišlo na mejl
Ale tohle už tady přece proběhlo. Vlákno ifauna nová tvář - od stránky 22.
Jako, že vám (Bobča a vy) přišel mail od IF? Bobča je přihlášená, tak není problém poslat SZ. Ale jak oslovili vás?
Opravdu je problém u vás. Mně se zobrazí inzerce dnes 21 53. A další.
Čistě zdravotní pohled - nehrotila bych to.
Já nevím, jak u psů, ale u koní se povinná vakcinace sleduje a když by někdo vyrazil na závody s prošvihlým očkováním proti chřipce, tak může být problém.
U psů vzteklina v případě kontroly? Nevím.