24.07.2025, 15:11:56 xxx.xxx.147.163
To se mi nezdá, to si vymýšlíte,
Asi se nám zrodila další reklama.
Vymýšlí, paní Rottrová žádnou konkrétní značku neuvádí.
To se mi nezdá, to si vymýšlíte,
Asi se nám zrodila další reklama.
Vymýšlí, paní Rottrová žádnou konkrétní značku neuvádí.
Jenže jak zadavatelka pozná, kdo je ten správný “přiježďovatel”? To je takový trochu začarovaný kruh.
Navíc by se zadavatelka musela vycvičit současně s tím koněm. Jinak to dlouho fungovat nebude.
Ach jo!
.si tak říkám, kde se to v těch lidech bere…
Bere. Bohužel agresivita je (nejen) pro lidský rod typická. Umožňovala přežít. A máme to pořád v sobě. Ta civilizační slupka je hrozně tenká.
Můj názor - ono AI vám vyplivne rychle to, co byste třeba hledali několik hodin. Já ji taky občas použiju.
ALE! - stejně se tady ptám lidí znalých a zkušených - protože to je za mě nenahraditelné. A pro mě “směroplatné.”
Viz vlákno na koních - výběr vhodného plemene pro dítě. Bohapustá teorie, která přenesená do praxe nebude fungovat.
a chlapi to dělají fyzicky jednotlivcům…
No ono těch hospodářů, v podstatě taky už psychicky nemocných, by se taky pár našlo.
Ale je pravda, že týrání toho zachráněného pitbula z bytu, kde zůstal bez žrádla a pití, tam byl majitelem chlap. A ten “doktor”, který “léčil” svého psa, taky.
A proto si myka, už je mi to jasné.
Jasně. 3 v 1.
Ale z jiného soudku - v inzerci je na prodej pomeranian z důvodu synovy alergie. Budiž. Ale podle fotky - já teda nevím, ale co potkávám pomořany ve městě, tak vypadají docela jinak. Navíc za 6 000? Paní je ze KV.
No jo, Tap, ten ženy nemá rád. Už jako honzapm.
No právě - akorát se rozblemcá.
že solené-nesolené je jedno.
Není. Neznáte přísloví - sypat do rány sůl?
Čistě hypoteticky - podat TO pro pomluvu a poškození dobrého jména. By mě zajímalo, jestli by příslušný dr. svědčil i u soudu, že štěně mělo parvu. A jak by to doložil.
Jenom nápad.
ale reálne pri plnení potom cukajú.
Hlavně musíte při žádosti správně formulovat - jako, že je to vaše vina a koně jste neudržela nebo dobře nezavřela.
Solené sádlo jedině na chleba. S cibulí.😉
Já si nesoleným mazala všechny pooperační jizvy (a že se mi jich pár podařilo v životě nasbírat) a nedám na něj dopustit.
No, nejspíš se odpovědi nedočkáme. Nenabídli jsme rychlé a instantní řešení - zmáčkni tenhle čudlík a problém je vyřešen.
Na mě to působí (pokud to teda není troll), že zadavatelka má doma jednoho koně a moc koukala na romantické filmy o koních.
Já teda nikdy nejezdila takhle na divoko, vždycky to bylo v rámci oddílu a pod dohledem člověka znalého. Jako jo - jezdila jsem časem samostatně ven - ale to už jsem nebyla úplný začátečník a jelito. A kůň byl přiježděný a spolehlivý.
ale navíc i lanolin, Vitamín E
Obé je i v zázračném kelímku.
acher:Sádlo,ale pozor nesmí být slané.Zázračný kelímek je skvělý na mazání všeho možného.
Jasně, to jsem nezdůraznila. Sádlo nesolené.
Zázračný kelímek si nemohla vynachválit kamarádka. Mazala nejen sebe, ale i psí tlapky - poraněné, posolené (v zimě).
ale at ma licenci)
Jakou licenci?
Lipno?
co na prasklý koutek pusy?
Měsíčková nebo řepíková mast, případně obyč vepřové sádlo. Fajn je taky tzv. zázračný kelímek od Oriflamu, ale ten asi k dispozici nemáte.
Existuje niečo podobné v ČR?
Já mám kobylu pojištěnou u ČPP. Už proběhlo i plnění - úraz ošetřovatelky. Předchozí kůň způsobil škodu ve stáji - bylo rovněž proplaceno.