07.02.2025, 18:58:47 xxx.xxx.147.163
Michaela:Tak v tom případě se fakt omlouvám.
Nemusíte se omlouvat. To byl jenom můj pohled na věc.
Michaela:Tak v tom případě se fakt omlouvám.
Nemusíte se omlouvat. To byl jenom můj pohled na věc.
Myslíte těhotná koza? Ale to není slovíčkaření. Nýbrž fakt. Stejně jako narozené kuře. Nebo pelichající pes.
Jsme na chovu zvířat, tak by se měla používat správná terminologie.
Měla jsem na mysli přirozenou “bílou” barvu.
U jedinců, jejichž divocí předkově byli barevní, je bílá barva problémová. A nemyslím tím albíny. Hluší psi, kočky, koně s melanomem (ti taky mají černou kůži)…
Jak je to u perliček, nevím. To přiznávám.
Tohle náhodou vím. Ale pro nás je opticky bílý, ne?
Edit.
I podle IP adresy.
A třeba jo. Bílá barva je doprovázená různými genetickými poruchami. Třeba hluchota nebo melanomy. Není přirozená. Pokud se nebavíme o ledním medvědovi.
. Ani nešlo o zmetání
Takže porodila v termínu?
Ke vstřebání embrya samozřejmě mohlo dojít, ale pak by nebyly ty obaly. A v článku se o ničem takovém nepíše, pouze o pseudograviditě.
Já vaše vzpomínky nezpochybňuji, jenom mi to nedává smysl. Jak jsem psala, pár březích děloh v různých fázích gravidity jsem viděla a plod se prostě neztratí. Když už tam jednou je.
Proč ne? Lidi se taky rodí s koňskou nohou.
skládání slov z písmenek uspořádání dokolečka..
Něco jako scrabble?
Něco jako, my, pan král a císař Rudolf II.?
. Kdo to vůbec píše??
Myslím, že bývalý neregistrovaný tap. Soudě dle stylu příspěvku.
. A bublina velmi často tvoří víc, jak 50% objemu.
Ptám se znovu, stejně jako J5 a list. Kam se podělo kuře a bílek a žloutek?
Obávám se, že lidi, co si pořídí štěně bez PP, o tomhle vůbec nevědí.
Samozřejmě.
A když se zeptáte, jestli mají PP, tak a) vůbec neodpoví nebo b) budou tvrdit, že nestihli výstavu nebo, že ji ani neplánovali, protože jim nejde o peníze a chtějí dopřát levná štěňátka i ostatním nebo c) vás odkážou do patřičných míst.
Heleďte, nevím.
Neviděla jsem to, co přesně z ní vylezlo. Pokud obaly, tak v nich muselo být kůzle. Možná zakrnělé, deformované, nevím. Pár březích děloh (kráva, ovce, prasnice, fena, kočka) se nám na pitevnu dostalo, tak vím, jak to vypadá.
A vy si to taky přesně nepamatujete. Tenkrát jste ani nevěděla, co byste měla hledat a vidět.
Ale na cesty do práce je to overkill.
Tak to je jasné. Já cestuji 6 - 8 hodin a tak jsem ráda, že si můžu v klidu dřepnout. Doby, kdy jsem postávala v chodbičce nebo vedle WC, už mám za sebou.
a ty dráhy to asi neživí,
To nedokážu posoudit. Ale pokaždé jsem ráda za místenku. Neboli o pár lidí se nejedná.
Možná, že vítr je občas a průvan pořád?
Tak nejvíc cestujících je asi těch, co jezdí do práce
To já nejsem, takže mám jiný pohled na věc. Jezdím dlouhé trasy a na nich je pro mě vlak první volbou.
Mě ta chůze u nohy, kdy má pes vylomenou hlavu, přijde ujetá,
Mně taky, ale ve sportovní kynologii se nepohybuji, tak do toho nemůžu kafrat.
Ale stejně tak se mi nelíbí pohyb westernových koní na pleasure nebo rollkur v drezuře a to si myslím, že za 45 let motání se kolem koní o nich něco vím. Ale holt je to věc názoru a momentální módy.