06.07.2025, 20:20:06 xxx.xxx.147.163
já jsem jela sotva 60
No právě. Kdybyste jela rychleji, tak tu díru přelítnete.😉 I když asi ne, to byste tam to kolo nechala.
já jsem jela sotva 60
No právě. Kdybyste jela rychleji, tak tu díru přelítnete.😉 I když asi ne, to byste tam to kolo nechala.
Tesařík pižmový?
kryptorchyda
Kryptorchida (z řeckého orchis). Na homeo ani testosteron (tím můžete poškodit prostatu) moc nevěřím. Ono taky záleží na poměru velikosti varlete a tříselného kanálu.
Dobrá rada je od Plaky, ale operaci se stejně nevyhnete. Podle popisu je minimálně jedno varle v břiše.
Únava materiálu?
Děkuji.
Zkusím.
Kukačka, poštolka, výr, puštík, sova pálená.
Když i jiní v mém okolí tenhle výraz používají. Tak jsem myslela, že je všeobecně známý a proto jsem smajlíka nedala.
Koník má očividně soutěživého ducha. A vypadá to, že nedošlo ani k žádnému zranění.
acher:On to byl částečně i hradecký a pardubický
Ano, na ty jsem zapomněla. V podstatě takový sever republiky. Skoro.
U nás nešel pro změnu celé dopoledne internet.
Ne, nebylo to celorepublikové. Praha a kraje Středočeský, Ústecký, Liberecký a Olomoucký, tuším. I tak to je dost.
Takhle vypadala moje ruka. Chladila jsem jenom chvíli a pak ta cibule. Asi na 20 minut. A dobrý. Teda na bolest (ale ta by možná odezněla sama). Otok nějakou hodinu zůstal.
To neznáte? Taky se používá (někdo tady) - érekce na slunci.😉
Jasně, že to jsou ve skutečnosti erupce. A ještě znám protuberance.
Vždyť si anonym dělá srandu! Nebo kouří hodně dobrý matroš.
Ten nás měl na internu malých zvířat. Byl moc fajn.
Mě onehdá vosa. Chlazení pod tekoucí vodou a následná cibule, vložená mezi prsty, pomohla.
Nohy mám jak tvaroh,
Nápodobně. Barvu mám jakž takž “na hubě” a na rukách, nohy jsou lehce zabarvené v úseku mezi kotníkem a kolenem - z výletů, kdy nosím sportovní boty a kalhoty pod kolena. Na kraťasy už nemám věk. Zbytek těla neodhaluji vůbec.
Přesně tak. Princip je stejný.
Vloni jsem zjistila, že mám naprosto hnusná záda, samou nějakou pihu a keratozu.
Já taky. Vy jste teda mladší než já, ale s věkem tyhle různé nedokonalosti kůže přicházejí. A to jsem nikdy nebyla žádný brutální opalovač, protože horko mi nedělá dobře.
No, jestli je to opravdu autoimunitní SLO, tak samotná ATB to nespasí.
Fakt divné.
U nás celé dopoledne nešel internet. A v poledne vypadla elektřina v půlce republiky - nejely vlaky (ani klimatizace v nich), hasiči vysvobozovali lidi uvízlé ve výtazích, nefungovaly bankomaty ani pokladny v supermarketech…
Že by interupce na slunci?
Ale už dobrý.