28.06.2025, 12:46:57 xxx.xxx.147.163
Aluška:Mě taky tři veti nezávisle na sobě řekli, že probiotika současně s antibiotiky ne, až po dobrání antibiotik.
Mně to řekla humánní dr. i magistra v lékárně.
Aluška:Mě taky tři veti nezávisle na sobě řekli, že probiotika současně s antibiotiky ne, až po dobrání antibiotik.
Mně to řekla humánní dr. i magistra v lékárně.
Asi blbě koukám, ale nenašla jsem, o jaké konkrétní bylinky se jedná.
nebo jak to místně myslíte?
Na lůžka drápů. Potlačit zánětlivou reakci.
Ale příčinu to nevyřeší, no.
Možná blbý nápad - ale…, když už je vet “zoufalý”, zvažovali jste kortikoidy? Místně.
J5:Asi nerozsoudí ale je to lepší a zábavnější než se dohadovat třeba o politice i když konečný efekt bude podobný čili nic. Pěkný popis stopy jezevce včetně všech možných zákeřností je popsán zde https://www.prirodadokapsy.cz/blog/jak-jednoduse-poznat-stopu-jezevce/ , i ta jejich fotka je taková klasická, zdůrazním opět pět prstů, patrný otisk patního hrbolu (ploskochodci), poměrně velká vzdálenost otisku drápů od bříška prstů. To jen kdyby byl někdo líný kliknout na odkaz.
Asi nerozsoudí
A přesně takovou stopu na tom kurtu vidím.
janaa:To není alergie. Vylijte si rondup na ruce a uvidíte,jak se budete cítit
Já myslela, že glyfosáty jsou zakázané. Minimálně pro plošně použití ve městech.
efe:A jak namyšleně se tváří 🥰
Mně ten výraz přijde spíš žalující - “vidíte to, jak mi tady ubližují?”.
Viz výše. Kastrace vás nenapadla?
Jo jo, luňák mi nad hlavou lítá každou chvílí. Fajn, když při tom jedu busem a ne autem, abych se mohla kochat.
Buggyra:To samozřejmě nemá, ale touha už ano 🙂 A ta druhá míza bude hormonálního původu, protože jakého jiného, ne?
No, pokud máte na mysli přirozený úbytek testosteronu, tak ano. Já tomu říkám spíš syndrom zavírajících se dveří. Navíc mi to přijde i logické z hlediska zachování druhu a rozšíření své genetické informace - starší muž může s mladší partnerkou zplodit další děti. Možná to není úplně morální opustit tu stávající, ale evolučně je to výhodné.
taky nějaký hormonální přechod
Jenže homosexualita nemá hormonální podstatu.
Kočka není mrchožrout
Ne, není. Stačí, když masíko trochu zavání a už se ho netkne. Vysvětlení úplně nemám, ale je to tak.
Mně spíš přijde vtipné, jak se tenkrát brojilo proti homosexualitě, protože je to nepřirozené. A přitom v přírodě to není nic výjimečného.
Co hnůj, ten mi voní. Ale taková kejda nebo močůvka… Ale s úbytkem zemědělských podniků to už není tak aktuální.
V ČSSR.
Nebyl. Pokud byli oba nad 18 let.
Mně pohanka naopak voní a chutná. Přidávám do luštěnin nebo rýže a zvládnu i samotnou. Holt je to kus od kusu.😉
jak je to u trans dětí atd.
Transexualita a homosexualita je něco jiného.
že skoro 15let v pohodě normální vztah se vším a teď tohle…
No protože se snaží a potlačuje, aby to bylo v pohodě a pak to najednou nejde, protože pohár přeteče. Viz Honza Musil (koukám, že nastejno s Bobčou). Nebo známá, která se po čtyřicítce nechala přeoperovat na chlapa. Předtím teda stihla jedno dítě.
A ještě občas hlučí sekačky, křovinořezy a na podzim ječí cirkulárky. Ale s tím se počítá a vždycky můžu zavřít okno, že jo.
Zpěv ptáků a žabí koncerty mi za to stojí.