04.02.2025, 10:41:01 xxx.xxx.147.163
A kdo ji bude ovládat?
A kdo ji bude ovládat?
Blbost!
Noční proud existuje. I když naskakuje i přes den. A j erozdíl i dny pracovní a volné. Mám doma všechno na elektriku, takže vím. Jsou lidi, kteří na noční proud vyloženě číhají a zapínají třeba pračku.
No jo, to je vlastně pravda. 😀Fotbal bez piva je strašná představa!
Nevím, proč by to zrovna u koz mělo být jinak než u ostatních samic. Z embryologie jsem měla za 1, ale je to už dávno a můžou být nové poznatky.
Vydržte. Zítra si to vytisknu (mám radši papír než monitor) a přelouskám. Kdybych zapomněla, klidně se připomeňte. Budu ráda.
Ph:stejne je smutne, ze welfare zvirat je jeste porad pro nektere lidi tabu a divi se tomu, ze zivot zvirat meni a ze proc ☹️
Vždyť je to zase takový anonymní výkřik do tmy. Ten nechce diskutovat, jenom prudit.
Tenurri:Jen to ne! Hezky do kuchyně s něma! a taky na řetěz 😀…
A na krátký! Aby nemohla do obýváku, když je zrovna fotbal.😉
Proč jste nekastrovali? A ta zbylá koťata utratil humánně veterinář?
Daniela:Ahoj, moje morče má ulomený zub a já se chci zeptat jestli to jak to má je vážne jestli to nemá i s gořínkem nebo tak něco
S kořínkem.
Jak by bylo vám s ulomeným zubem? Taky byste to řešil/a na internetu? Bolí to, do dřeně se dostane infekce, na kterou se dá i umřít.
Asi tak.
Takže nejsme ve při.
důvodem je hormonální porucha.
Opravdu by mě zajímalo, jaká porucha. Kterých hormonů. Taky jsem bodlinčin příspěvek ještě celý nepřelouskala, ale co si pamatuji ze školy, plodové obaly si vytváří plod. A s hormony to úplně nesouvisí.
Ale příroda neustále překvapuje.
Pseudopregnancy also may end spontaneously
Děkuji.
Dřív měl každý doma krávu na řetězu,
A vy si taky pořád svítíte doma petrolejkou?
Ano. Ale v přírodě - třeba v Mongolsku - je na to prostor. V Milovicích nebo v Ralsku ne.
A dravci - myslíte šelmy? Protože dravec je pták. A ten hříbě nebo tele neuloví. Možná ani orel skalní. A ten tam stejně není.
Teď už ano.
Tohle mě nenapadlo. Že by takto někdo uvažoval.
Tam by to platit mohlo.
Neplatí. Viz anonym 9 41.
Je pravdou, že po prarodičích už se nedědí nic?
Ne, není to pravda. Viz výše.
Jestli chápu správně.
Úplně ne. Pokud mají rodiče PP a jsou uchovněni, tak mají VŠECHNA koťata PP. Max budou některá nestandardní (třeba ta delší srst) a pak jdou za jinou (menší) cenu.
Jinak chovatel kecá - viz bambule.
a nezatajil, že se mu narodila nestandardní koťata, třeba.
Ale i nestandardní koťata dostanou PP, pokud mají rodiče původ a jsou uchovněni. Nebo ne?
. O placentě jsem nic nepsala,
O placentě psal anonym. A byl to nesmysl.
Bodlinka:
Jestli jsem to správně pochopila, z té kozy nemůže nic spontánně vychrstnout. Když nedostane luteolytikum.