03.02.2025, 14:52:06 xxx.xxx.147.163
Tělíska čehosi se obalí
Jaká tělíska?
V ptácích a jejich rozmnožování se úplně nevyznám, ale v savčích samicích ano. Ke změně hormonů rozhodně dochází.
Máte konkrétní dotaz? Kromě tělíska čehosi…
Tělíska čehosi se obalí
Jaká tělíska?
V ptácích a jejich rozmnožování se úplně nevyznám, ale v savčích samicích ano. Ke změně hormonů rozhodně dochází.
Máte konkrétní dotaz? Kromě tělíska čehosi…
mrkev:V knize o chovu koz jsem našla toto - viz obrázek. Na internetu se informace o kozách hledají těžko🤭, co není ifauna.
Říje vypadá jako při normální březosti - přiznám se, že této formulaci nerozumím. Buď je koza březí nebo má říji. Obojí nelze.
A vůbec se mi to nezdá. Děloha se při falešné březosti sama nevyprázdní. To by nebyly pyometry u fen. Impuls k porodu přece dává plod. A když není…
Ale pořád by tam byl, ne?
My se ještě učili amorphus globosus.
Leda, že by byl plod tak malý, že by ho přehlídli. Nebo ani nehledali. Ale byl by tam.
A to je zajímavé.
Jak může být lůžko bez plodu, když placentu si právě ten plod vytváří?
Lidmaň je podle obce?
V tom případě jsme pitvali každou první kunu.
Mně se to prostě nezdá. Hadí jedy mají různé složení a různé účinky. Leda, že by to byl mix proti všem toxinům. Něco jako polyvalentní vakcíny. Ale ty stejně nejsou tak účinné jako monovalentní.
Máte někdo podobnou zkušenost?
Nemám. Ale co jsem tady pochytila, tak agresívní kohouti, králíci, berani končí jednoznačně. Jako pečínka. Přijde mi to logické.
Kocourkov
Ano. Někdo volá, někdo ne. Jiný aspoň pošle SMS, že je balík tam a tam. A pak stejně není. Ale když to tak vezmu kolem a kolem, nakonec se ke mně všechny dostaly. I když jsem po telefonu řekla (zaplacený balíček) - dejte mi ho před dveře = druhé poschodí, tak jsem stejně pátrala po celé bytovce, bo se někomu nechtělo do schodů.
Zrzavci:Prosíííím, udělejte si ho! Chci být navždycky zvěčněná.
OKá
. Kometa prostě nikam narážet nemůže. Zakázáno.
POZDĚ
Děkujúúú! Nechám si vytisknout a pověsit na zeď. Potřebuji váš souhlas? Aby to nebylo nějaké zneužití nebo neoprávněné nakládání nebo tak něco.
Se uhnu, ne?
Navíc, se šestimetrovým krkem mě kebulí trefit nemůže. Zalehne mě její trup.😉 Ne, že by na tom ve výsledku záleželo.
Nákaza od kuny? A to králíka rovnou nezakousla?
A myslím, že Ivomec je pořád nejspolehlivější.
Prosíííím, udělejte si ho! Chci být navždycky zvěčněná.
No jo, ale zase mají kulovnice, brokovnice, nože…
rapotačka:Kdo chtěl vidět, viděl. Od začátku.
https://www.facebook.com/NejsemRusofob/videos/698049160278608
Bohužel nemám možnost si tuto informaci ověřit.
A tak nějak vím, co bylo u nás v 1968. Takže k Rusku nemám důvěru. Tenkrát se taky nebránilo.
Můj názor a pocit.
Univerzální protijed asi ne.
Enže dyž jí podrazíte nohy, tak už nevstane.
V dávných dobách jsem dokázala povalit 120kilové tele. Ale ta žirafa má přece jenom trochu víc. A co kdyby mě přitom zalehla?
A slon má také takového příbuzného.
Myslíte damana?
A nejvíc lidských životů mají na svědomí komáři a moskyti. Tak je zakážeme taky!
Však jsem psala, že bych nepodceňovala. Ani tu veverku.
A ze žiraf bych měla respekt přirozený. Jsou jaksi větší než člověk, že jo. A kopnutím dokáží zabít lva.