27.01.2025, 17:09:41 xxx.xxx.147.163
Úplně nevím jestli si rozumíme
Asi ne. Chtěla jsem napsat, že granulím moc nevěřím. Rozhodně bych na nich jídelníček psa nestavěla.
Úplně nevím jestli si rozumíme
Asi ne. Chtěla jsem napsat, že granulím moc nevěřím. Rozhodně bych na nich jídelníček psa nestavěla.
Já nevěděla ty struny.
sutrik:Po odpolední procházce. Je jí fuk, že se zrovna vrátila z odhadem 7, 8 km prochajdy.
To otočené ucho!
No nevím, několikrát jsem v hodnocení slyšela kukuřice, sójová mouka, oves, ječmen…
Jako prase bych na tom asi vykrmila dobře.
Že ta začervená střeva nemůžou absorbovat vápník a fosfor ?
Přesně tak.
No tak asi to jde.
Ale dospělé prase (všežravec), ne kojenec.
. PPes sse ddrbe vvic nnez bby mmel
Se vám sekla klávesnice? Vetrinář doporučuje to, co sám prodává?
Dobrý nápad má Ph. Jenom je to trochu pracné a zdlouhavé.
Ideálním společníkem jsou neonky obecné nebo červené.
Opravdu doporučujete narvat do 60 litrů neonky? Jejichž komfortní zóna začíná na 120 litrech?
A krmení umělou potravou, ždímání filtrů a chemické přípravky, aby byla voda OK - mám to jinak.
Souhlas.
Já mám v tomhle objemu 8 neživorodek a přijde mi to akorát.
nic si nedělejte z lidí, co píšou jen o teorii, kterou si někde přečetli.
Aneb jak se vyrábí rezistence.
Zadavatel nechť se rozhodne sám.
A tak třeba tušit začala.
I když informace o věku kocoura by mě zajímala, jestli má zadavatelka představu o pohlavní dospělosti. A vlastně tak nějak celkově. Protože ke čtyřleté kočce bych nic jiného než kotě nepořizovala. A i tak bych počítala s katastrofickou variantou.
Mně to náhodou dvakrát vyšlo, ale rozhodně to není pravidlo. A pokaždé to byli dva kocouři, ale to asi není tak podstatné.
Pokud se dlouho skladují, bakterie mají možnost se mamnožit.
Ale ne v chladu. Patogenní baktérie se množí hlavně při tělesné teplotě. Viz salmonela ze žloutkových věnečků za sklem, kam svítí sluníčko. Např.
Jejich vejce jsou tak často znečištěna vším možným co se ve výběhu vyskytuje
Ale když mám chov bez salmonely - což je největší strašák - tak to snad nevadí. Vždyť to vejce stejně prochází kloakou a tím pádem mikrobiálním znečištěním. Pravděpodobnost, že mi do výběhu kákne kachna divoká salmonelózní, není tak velká.
Můj názor.
dám vědět
Dejte. Jedla jsem je naměkko a dobrý.
mohou obsahovat bakterie,
Ale to mohou i ta slepičí. Já kachní vejce bez problémů konzumuji, když se namanou.
krysy u slepic
To nebudou krysy, ale potkani. Nicméně hlavně, že vám to funguje.
I když tomu moc nevěřím, protože to by deratizační firmy musely zkrachovat.
Ono je to skoro jedno, jak se pojišťovny (a banky slučují). Já jsem u ČP.
To mě napadlo taky.
Viděli jste to zvěrstvo ?
No nevím, aby kůň se zlomenou nohou vozil 8 hodin návštěvníky… Nevěřím.