03.01.2025, 19:30:55 xxx.xxx.147.163
lesnizinka:Piercingy předpokládám😉
(aha už to vidím, Kometka mě předběhnula😏)
Psaly jsme nastejno.
lesnizinka:Piercingy předpokládám😉
(aha už to vidím, Kometka mě předběhnula😏)
Psaly jsme nastejno.
Omlouvám se za vsunutí.
Možná piercingová nebo ocvočkovaná, případně ořetízkovaná? Beru podle dětí ve škole.
Není možné, že by ta prasata nekastrovali jako mimina, ale třeba střelím, v roce
Není. V souladu s veterinárním zákonem se bez anestézie roční prasata kastrovat nemůžou. Nehledě na to, že v tomto věku jsou už po smrti.
Třeba u kuřat se atb používají zcela běžně i u nás,
Jsem si říkala, kdy to zase vytáhnete. Píšete nesmysly. Když už, tak se používají kokcidiostatika v BR 1. A chovatel si jó hlídá, aby brojleři šli na jatka čistí.
Veterina.
A u nás taky sníh, heč!
Teta Wiki píše, že je to na úrovni šanty a že není návyková. Ale stejně doporučují omezený přísun. Pro jistotu.
Neudělám. Neumím. Nemám chytrý telefon ani chytrou hlavu. Bohužel.
Proč ne? Šípky jsou zdrojem energie a vitamínů. Všichni masožravci pojídají lesní a jiné plody. My máme ve školním areálu taky kunu a na podzim pravidelně “potkáváme” výkaly s peckami z třešní.
Omyl! Nejste geniální, ale ženiální.😉
Přesně tak. Přechozená chřipka se ráda usazuje na chlopních - ukazuji dětem u prasečích srdcí na pitevně. Endokarditida fakt není legrace.
Na tohle byly články na equichanellu. Možná se dají dohledat.
Zrzavci:To je vám zajímavý, jak je ten modus operandi docela podobný, jak se to k sobě přibližuje.
Kdo to tady už napsal? Nereagovat, nereagovat, nereagovat. Jinak se z toho zblázníš.
Já a muž jsme skřivani.
Já taky. Rozumím tomu. Na maturitních plesech trpím a snažím se mizet před půlnocí jako Popelka. Ale ráno to stejně nedospím a jsem celý den jak praštěná pytlem.
V loni jsem nestíhala dosypávat krmítka,
Já taky letos vidím výrazně pomalejší úbytek krmení. Včera jsem se po týdnu vrátila z Moravy, tak uvidím, jak moc budu doplňovat před barákem a ve škole.
A taky, možná blbá, myšlenka. Jsou to opravdu dva páry?
Pokud teda máte krkavce rádi jako já 😀.
Já taky. Mám ráda. U nás je slyším každou chvíli. A konečně mám jasno - raven x rook.
Pokud teda máte krkavce rádi jako já 😀.
Já taky. Mám ráda. U nás je slyším každou chvíli. A konečně mám jasno - raven x rook.
Dafi:no,mě je to blbý vůči kolegům..
že za mě musí dělat,bud jich bude mín na měně,nebo budou muset jít směnu navíc….
Viz Sarah.
Ale ti kolegové taky někdy marodí nebo ne? Já se už naučila být do určité míry sobec, protože zdraví máme jenom jedno.
U nás kosáci stále jsou.