17.12.2024, 21:01:26 xxx.xxx.147.163
Mně to jako sranda úplně nepřipadalo. Ale možná je chyba na mé straně. Mezitím Aluška vysvětlila v SZ, takže už jsem v obraze.
Mně to jako sranda úplně nepřipadalo. Ale možná je chyba na mé straně. Mezitím Aluška vysvětlila v SZ, takže už jsem v obraze.
efe:Provolávejte slávu a tři dny se radujte, Eliška má po nesčetných pokusech PADNOUCÍ zimní bundu!!!
Ale stejně se tváří ublíženě.🙂
Pro mě taky. Za mě nejvíc sexy baba. A přírodní - až teda na vlasy.
trojAAAcko:Já to viděl Stelle. 😃
Já ne. Ušlo mi něco důležitého? Když tak do SZ, budete-li to považovat za vhodnější.
Neřekla bych, že výborné. Spíše nadějné.
trojAAAcko:Já teda nevím, ale přijde mi, že zrovna brňáci si dělají srandu z Brna víc než ti co tam nebydlí. 😀To už je jen můj pocit.
Tak jako již zesnulý strejda vyprávěl vtipy o policistech, jsa sám policajt. A v lázních zněly nejdrsnější vtipy o postižených od vozíčkařů.
Už dvě díry mám a kovbojský klobouk 🤣
lesnizinka:Asi mám být ráda, že nevím, vo co go…
Máte SZ.
Jenže dokud budou lidi bezpapoše kupovat se slovy, my nechceme chodit na výstavy, nám to takhle stačí…, nic se nezmění.
Aluška:Máš ode mě zprávu Reni
Četla jsem. A odpověděla.
Orionka:Je to jedno, já jsem jen chtěla Kometu pozlobit.
Proč zrovna mě? Vždyť se mě to netýká.
tak buď seděl v kriminále nebo je mladej a blbej.
To první už dávno neplatí a to druhé - jak u koho. Jsou i staří a blbí.😉
Daja:Ty vado 🤔tak šup s tím sem které dvě? Já fakt netuším, já su tak blbá, ach jo🙄.
Daja
Heleďte, já to vlastně taky nevím. A upřímně, je mi to jedno.
Přesně tak, může do Politiky. Kdo bude chtít, tak si ho tam najde. A nick jsem uvedla. Ostatní jsou ti, kterým jeho příspěvky taky vadí. Jinak já ho v 99% nečtu, ale tenkrát jsem to nevydržela. Na druhou stranu jsem si aspoň udělala obrázek.
Tohle fakt není o věku.
Však je to každého věc. Mě to nijak neuráží ani nepopouzí. A některé “kérky” se mi i líbí.
Vy zase vnucujete ty kastrační.
Však jsme se už jednou shodly, že se neshodneme.
( že zrovna vám se to nikdy nestalo ! )
Nestalo. Bo nemám chytrý telefon.🙂 Momentálně nemám vlastně žádný telefon.
Bobca:ten ročník je moje nevlastní dcera…to jen tak…🙂
A moje mladší sestra.
nedirigujte.
Nediriguji. Jenom nechci, aby jeden člověk kazil náladu ostatním.
orionka-2:Uděláme z toho trochu detektivku, já pořád nejsem v obraze.
Byly to ty dvě, které odsud zmizely a s nimiž jste si s oběma tykala ?
Já si tykám jenom s Aluškou, Bobčou a Leithian. A ty dvě nezmizely. Takže to nevychází.