Ne, není to moje. Ale poté, co se N (tenkrát vlastně neverend) předvedl ohledně sexuálního obtěžování a pohlavního zneužívání… Bylo to znevažující, urážlivé a hloupé. To nedokážu prominout ani zapomenout.
Což je tady ,,blbé", protože já mluvím v podstatě v nadsázce pořád, jenže tu to vyzní úplně jinak buď, že jsem úplně blbá, nebo arogantní…já to vím, jenže to jinak prostě neumím😉
Přes písmenka je to jiné. Chybí tón hlasu, mimika a vůbec řeč těla. Holt se to nahrazuje smajlíky, ale někdy ani to nestačí.
Odpověď na příspěvek uživatele jednorožec z 16.12.2024, 11:03:50
že je to blbost
Ano, je to blbost. Morče se v otevřené krajině necítí bezpečně. Stejně jako králík. Navíc to není žádné běhavé zvíře. V případě paniky se vám z toho takový soudek stejně vyvleče.
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 16.12.2024, 08:07:05
holt někdy to není jen o vykání a tykání……..
Není. Ve škole jsem zažila kolegy, kteří studentům zásadně vykali a i tak dokázali být nepříjemní ve smyslu -vy jste úplně blbí a JÁ jsem učitel. Já jim tykám, řeknu to třeba taky - ale prostě obě strany ví, že je to v nadsázce.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 15.12.2024, 12:54:11
Ono to jde udělat tak, že si to projdete, prohlídnete a pak přes e shop objednáte. A spousta “krámů” už možnost odvozu vybraného zboží v nabídce má. Jako, asi to nedělají úplně zadarmo, ale s ledničkou se fakt veřejnou dopravou nepotáhnu.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 15.12.2024, 08:29:32
Nevadí tomu koníkovi,že má tu afinu přes oči?
Nevadí. Koně (kořist) a psi (predátoři) mají rozdílné postavení očí. A tím pádem rozdílnou velikost zorného pole a taky prostorového vnímání.. A kdyby mu to jó vadilo, stačí pohodit hlavou.