Jenže cestou se nabalil problém. Zkráceně. Jak rozdojit jalovou krávu, případně samici jakéhokoliv savce. Já to považuji za nemožné, zdá se však že to nějak jde. Nikdy jsem se s tím nesetkal takže mně to vážně zajímá.
Jde to.
Na našem školním statku jsme opakovaně měli kozy, které, ač “panny”, dojily. Mimochodem vynikající mléko. Možná stačí přítomnost berana, který se v tomto ročním období velmi zajímá i o příslušnice jiného druhu. Dokonce jednou došlo k zabřeznutí, které skončilo potratem.
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 21.10.2024, 12:30:20
A tak hodně lidí se odmlčí i bez opravy pravopisu. Protože jsme položili “nevhodné” otázky. Případně rovnou zkritizovali způsob chovu, krmení…, doplňte dle libosti.
Jsem zvyklá od koní, že bez konstruktivní kritiky se nikam neposunu. Takže se z ní nehroutím.
Ad čeština a matematika - moje kolegyně, která má aprobaci český jazyk a dějepis. A byla by bývala studovala i matematiku, kdyby tenkrát byla taková kombinace. A na kvízu vyšvihne věci, které já jsem už dávno zapomněla. A možná nikdy neuměla.
Něco podobného jsem viděla před několika léty na Hluboké. Po ošklivém jaru koněčně vysvitlo sluníčko a hlídač to očividně nezvládnul. Moc jsem se pobavila. Jak se nějakou dobu snažil udržet oči otevřené, ale nakonec se rozplácnul jak dlouhý, tak široký s výrazem - kašlu na to, tak si mě sežerte!
Takovou nemoc jsem si myslel, trochu jsem si namlouval že to muže být ze souboje s dalšími krocany ale nejspíš ne. Dneska ho zabiju aby z něho ještě něco bylo. Černohlavost to být nemůže?