02.10.2024, 13:06:44 xxx.xxx.224.101
Přímo od chovatelky. Vyměnily jsme si pár SMS.
Přímo od chovatelky. Vyměnily jsme si pár SMS.
jestli nejsou granulky
Viz výše. Proč ne maso? Klidně vepřové nebo dobře vykrmené kuře, tučné ryby, zakysanou smetanu…
Ivermectin je určen k likvidaci oblých červů. Tedy i roupů. On bývá problém (aspoň teda u koní, že do konečníku té účinné látky už moc nedojde. U králíka lze podat i injekčně, pak by mohl být efekt větší. Akorát je tam dlouhá ochranná lhůta. Ale ta je u všech antiparazitik nějaká.
Nebo můžete zkusit nějaký -endazol.
Na jejich stránkách.
Chovatelskou etiku?
kometa:Jo, akorát že připouštějí kryptorchidním psem. Takže nic odhlašovat nebudu.
Safra, chtěla jsem dodat čárku a už mě to nepustilo.
Anonymní:Ale učí, tak jsem se překlepla. Vy bude asi trošku podrážděný, zdá se mi. 🙂
Megi je žena.
A určitě není podrážděná, ale pobavená. Jako my ostatní. Protože po značce Marp a Rawbark přišla další. Jsem si schválně rozklikla - prý přirozená potrava, kterou psi přijímali ve volné přírodě. Ale s granulemi se tam asi nepotkávali.
A neumí ani napsat lysin.
megi-the-pes:tak se zase odhlaste, je to prostě pes podobný špicovi a na jiném webu píšou, že odběr je listopad nebo tak nějak, že teď se můžete jen přijet podívat a udělat reservé
ceny psů hodně spadly, koukala jsem včera
takže bezpapíráci za kolem 10 - úplně normální cena (teda kdybych chtěla svoje peníze hodit oknem a podpořit tohle choromyslné chování)
množka by si řekla 30 a podvodník vyrobí krásné fotografie
Jo, akorát že připouštějí kryptorchidním psem. Takže nic odhlašovat nebudu.
Já teda hřivnáče vídávám na krmítku i přes zimu.
Buggyra:Sundat si kardiostimulátor? To je výzva!
Tak jsme se snad pochopili. Že lidi s kardiostimulátorem nebo kochleárním implantátem na MR nemůžou.
Tohle bývá v pojistce “na blbost” nebo tak něco.
Mám takhle pojištěného i koně.
Taky jsem nahlásila. Pomeranian za 12 000? Ale třeba jo.
Anonymní:Ikdyž vezmu v potaz, že se tam mohou mít dobře co se týče prostoru a vybavení výběhu, nechybí psům fyzický kontakt s člověkem, pohlazení?
Viz assil? Proč by jim měl chybět člověk, když mají svou smečku?
Taky že si máte sundat pírsingy z chirurgické oceli…
A náušnice a brejličky s kovovými obroučkami. O kardiostimulátoru apod. nemluvě.
Bobca:pořád nechápu,co je na těchto-těchhle videích veselého?😟jen můj názor🤔
Nic. Neklikám. Kór, když je to od anonyma.
Jako, že si zajedu do tunelu, nechám se oskenovat a snímky se někam odešlou. Proč ne?
Upřímně, mě nová verze zaskočila. Ale já jsem stará konzerva a tudíž můj názor není směroplatný. Však já si zvyknu.
Mahl:Může přímé slunce a horko kozám nějak ublížit? Plánujeme pořídit menší stádo kozenek na místo, kde se v létě poměrně dost opírá slunko. Budou mít i kozlín v kulni, kde ale bývá také vedro. Jak zvládají kozy vysoké teploty a je možnost je nějak ochladit?
Jako, že je budete mít venku někde, kde není stín?
Ten černobílý kocourek-čím byste řekly,že je “říznutý”?
Možná byla prabába peršanka…
Já rehky taky pořád vidím.