13.03.2025, 18:36:48 xxx.xxx.147.163
Je kastrovaná. Píše se hned v úvodním příspěvku.
Je kastrovaná. Píše se hned v úvodním příspěvku.
rapotačka:Kometa je skvělá. A umí poradit.
Děkuji.
To nic nemění na tom, že diskutujete sám/sama se sebou. Nepřijde vám to zvláštní?
Kdo to tady psal, že tenhle skvělý film se už nedá najít? Já ho našla na přehraj to.
Koukněte se. Střídá Kočkomil a Anonymní, ale IP adresa stejná.
Dnes 16 13 Exotická krátkosrstá kočka - prosba o fotky. Po pěti minutách znovu. A teď tohle vlákno, kde žádáte o totéž. A na Problémovém chování diskutujete sám/sama se sebou. Se nudíte nebo co?
A co ta stejná IP adresa?
Kolik vláken ještě hodláte založit?
Možná, že kdyby byl ten váš dobrman po úraze, díval byste se na to jinak.
A já na masáže chodím pravidelně. Odoperovaná plotýnka.
No tak zrovna ty balanční podložky se u psů v rámci fyzioterapie používají hodně. Třeba při léčbě poúrazových stavů nebo u sportovních psů i preventivně. Není to žádná módní zbytečná vymyšlenost, ale užitečná věc. Holky pejskařky by vám to vysvětlily lépe.
Lidi taky chodí na masáže a rehabilitace. A pomáhá jim to.
No tak to aby neuměl fotit!
umí sedni a vypadni
Můj umí i “k noze”!
Buggyra:Třeba můj Kocour mě také poslouchá a motýly a včely neloví. Je totiž bytový a je v bytě 24/7 😀
Moji taky. Ale starší už pár ptačích zářezů má - stačí mu balkón. A pták, který je ve špatnou dobu na špatném místě.
Zrzavci:Se jen zeptám - to jste s nimi 24/24?
Přesně to mě napadlo.
Nemůžu říct. Čtu podle nálady - Christie, King, Cook, Francis, Harris, Frýbová, Lednická…
Já vím.
To neznám. Musím nastudovat.😜 Abych si rozšířila obzor.
Jenže ona se bohužel nějaká nevěsta najde. Taky zaručeně čistokrevná.
Já se teda nebavím, já skřípu zubama nad lidskou zabedněností a chamtivostí. Vemte si nezdaněných 7 000 za jedno krytí. Takhle se vydělávají peníze! A ne poctivou prací.
Je to ona.
Majka. Je jedovatá.
A tak to je jasné. Zvlášť český človíček kouká, kde by co ožulil.