15.03.2025, 17:41:59 xxx.xxx.147.163
A tak nějak mi připomíná Stelle…
A tak nějak mi připomíná Stelle…
Já taky ne. Ta čeština je taková zvláštní.
Já myslela, že jste se tady dozvěděl, že kočka jedináček je většinou problém. Kór tahle dvě plemena.
Kolega synovi pořídil sphynxe. Jednoho. A už za tři dny toho litovali. Varovala jsem ho, že to nebude sranda.
také máme vyhlídlého ragdolla nebo ještě birmu.
Taky jako jedináčka?
Nemáme si to jak ověřit. Celé to může být vymyšlené.
chce úplně miminko,aby jí teď prostě dostalo z toho smutku..
Omlouvám se, ale za mě je to sobecký přístup. Já chci! - a jak k tomu přijde to kotě? Ať si přečte vlákno Problémové chování.
Máte o samotě společenské zvíře. Za mě je to špatně.
A to se má lupus stydět za své znalosti? Já si to vygůglila a jsem zase chytřejší.
Koťátka budou asi až tak za dva měsíce, myslím, kočky teprve mrouskaly😕
A kdyby netrvala na kotěti, v inzerci jsou kočky pořád.
a hledáme už jiné koťátko
Určitě víte, že koťátka lepší dvě. Je to dvojnásobná radost.
veverka:Dekuji, zensky maji radi zdrobneliny 🙂 laskave nas nechte v klidu, my taky ty vase “vole” a “kamo” respektujeme 🙂
Ale no tak. Kvůli takovým jako vy už J5 málem odešel. A to by byla škoda. Snad máte smysl pro humor, ne? Mně se třeba zobulínek líbí. Taky zdrobněliny používám.
Vy jste nastoupila do rozjetého vlaku, my se tady známe už z IF.
Ty vole ani kámo by J5 nikdy nenapsal.
Obojí. Sama se na svých koních věnuje drezuře, pravda, na oblastní úrovni. A její svěřenci se na závodech taky objevují. I parkurových A umisťují. A už jsem několikrát slyšela - no jo, ti jsou z XXX (nechci dělat reklamu), tam jsou dobří.
s vámi nemá cenu diskutovat,
S Tom50 nemá smysl diskutovat o ničem, stejně si povede svou a nakonec pokaždé skončí u politiky. Sama jste to zjistila a správně vyhodnotila, že na plané diskuze nemáte čas.
Aby měl sám nějaké výsledky. Aby to, co říká, uměl předvést i na cizím koni. Aby byl trpělivý a uměl vysvětlit, proč takhle ano a takhle ne. Abych se na jeho koních cítila bezpečně. Abych s jeho metodami vnitřně souhlasila. Aby na sobě neustále pracoval - semináře, soustředění.
Jako moje trenérka, se kterou mě před 25 lety seznámila společná známá.
efe:Oooo ty chody!!
Kam se hrabe holštýn v drezurním obdélníku!
Dobrý nápad! Tam by se taky mohlo něco ukázat.
že zase nevím o té žbluňkavce nic víc,
Ne? Acher to píše jasně a stručně. Že překrmování ječmenem u mladých králíků vede ke žbluňkavce.
Které všechny nemoci konkrétně? Dělali i krevní obraz? Jako 7letá BOC, která je žravá, přibírá a hodně pije mi nepřijde úplně zdravá.
Takže je to nelegální, když to nechcete psát veřejně?
Alergeny jsou často ve slinách, tam ani sphynx nepomůže. Antihistaminika, byt bez koberců, záclon a závěsů + častý úklid a větrání.