25.02.2025, 15:48:00 xxx.xxx.224.101
Pokud nakupujete maso v krámu pro lidskou spotřebu,krmite chciplotiny taky
A tuhle větu mám chápat jak?
Pokud nakupujete maso v krámu pro lidskou spotřebu,krmite chciplotiny taky
A tuhle větu mám chápat jak?
ale to střevo zřejmě vytahali krkavci -
I kdyby - mě zaráží hlavně ta preciznost. Jsou očividně šikovní.
Daja:Děkuji 👍 a asi bude rozdíl i v tom zmražení.
Ano, to mě taky napadlo.
Daja:Pak dejte vědět jestli se povedlo👏.
Nepovedlo.
Bez tupé preparace a nůžek to prostě nejde. Jenom prostým tahem to střevo přetrhnu a rozhodně to nebude precizně oddělené od závěsného aparátu (jako na té fotce). Neumím si představit, jak by to ten vlk dokázal. A proč by to vůbec dělal.
Pravda, zkoušeli jsme to na kočce vytažené z mrazáku, ne na čerstvě zabitém psu, ale i tak…
Chcete říct, že u řezníka se prodává maso z kafilérie?
tohle by mělo patřit do poviností veterinářů.
Nepatří. Kamarádka je veterinářka a takové klienty odmítá - když chtějí psa utratit jenom proto, že se o něj už nechtějí starat. A vyloženě si vymýšlejí důvody, proč eutanázie.
Takže si myslíte, že je to jen tahání peněz?
Je.
v podstatě ji tlačí do operace za cca 100 000,
Už jsem to tady jednou psala. Kamarádka veterinářka vyprávěla, jak k ní do ordinace přišla paní se psem, který měl nádor. Viděla jsem i fotografie před a po. Na klinice po ní chtěli 20 000, ona to udělala za desetinu. A paní jí málem líbala ruce.
Přikláním se k doporučení obejít více veterin.
Nebude.
zda je čeho se bát a čeho konkrétně.
Už jste si odpověděla. Takhle uhynulá zvířata si berou třeba zoologické zahrady. Ale je to pro velké šelmy a ty to dostanou sakumprásk, max trochu rozkouskované. A i tak chce majitel nějaké veterinární dobrozdání.
Vyloženě se bát není čeho, šelmy jsou na požírání mrtvolek zařízené.
že by tam byla uhynulá, neporažená zvířata,
Nejsou. Viz výše.
Anonymní:Pokud nakupujete maso v krámu pro lidskou spotřebu,krmite chciplotiny taky
To nejsou chcíplotiny, ale poražená zvířata. Která prošla veterinární kontrolou. Před i po porážce. To je podstatný rozdíl.
Ty taky musíš mít všechno.😉Jestli se nepletu, byla i klíšťovka?
ančovička:👍👍😂😂…už to vidím..
To by mohla Zrzavci namalovat, že jo? Odpal jestřába se slepicí v pařátech. Ale možná by to bylo už nekorektní.
možná po napálení golfovou holí
Já bych se při své “šikovnosti” netrefila a ještě bych si ublížila.🙂
Tak nějak. Spousta slepic bude vážit víc než ten jestřáb. Jako, savčí predátor dokáže odvléct kořist i těžší než on sám, ale odletět s ní už není sranda. Si myslím.
Jinak tipuju dravce, který byl vyrušen…
Na 99% jestřáb. Ten žere na místě a nic neodnáší.
Novohradsko jižní Čechy taky špačci.
Tak tohle vymysleli úplně blbě. Ale podle vašeho popisu to žádní inteligenti nejsou. Jenom prudiči. Což je mnohem horší.
i mě záda bolí,
Mě taky. A to jsem atletiku nedělala. Ale obě jsme docela dlouhé, takže možná proto.? Mám ploché nohy a operovanou ploténku. Chodit jsem začala ve 14 měsících, bo předčasně narozená.