Nedá mi se nezeptat, skutečně tu kdokoli viděl ježka žrát dýni?
Nevím, proč by hmyzožravec konzumoval dýni. Článek na úrovni toho, který jsem “omylem” přečetla o odčervování psů. Autorkou byla absolventka sociologie.
Někdy vedou přes pastviny turistické stezky, je to se souhlasem majitele. Ale je fakt, že já bych do takové ohrady nevlezla, a to jak ke koním, tak ke kravám.
No, když nechcete nachodit kiklometry navíc… My už párkrát přes ohradu s dobytkem šli (když byla přehrazená regulérní turistická cesta), ale jak napsal někdo nade mnou, tak vedle ohradníku, aby bylo kam uprchnout.
Dobrý den jo mám hybridky. Peří padá ale zase ne tolik a pelichání od července doteď je moc dlouhá doba není? Mají výběh s dlažbou, pouštím je obden na 2 hodiny na trávu napást tam si sbírají broučky a vše co chtěji. Jinak krmím pšenici, šrot a vařené brambory.
A to je ono!
Chybí živočišné bílkoviny. Pokud máte nosné hybridy, z pšenice, šrotu a brambor snášet nebudou. Těch pár broučků to nevytrhne.
Odpověď na příspěvek uživatele zvedavec z 16.10.2024, 19:29:49
Určovanie pohlavia pomocou magnetickej rezonancie (MRI) in ovo
No nevím, jstli to na embryu poznat jde. Myslím, že ne. A k čemu to bude? Tak jako tak se zabije nový život. Viz Leithian - nechtění kohoutci jsou součástí potravního řetězce u spousty zvířat. A tím pádem aspoň užiteční. S tím oplodněným vejcem budou Švýcaři dělat co?