15.02.2025, 09:30:31 xxx.xxx.147.163
Koudy:Poznáte jestli je toto od kuny? Běhalo mi to po dvorku kde mám slepice. Ty na noc zavírám, ale zajímalo by mě to. Koudy.
Nevidím otisky drápů, ale ty fotky nejsou úplně ideální.
Koudy:Poznáte jestli je toto od kuny? Běhalo mi to po dvorku kde mám slepice. Ty na noc zavírám, ale zajímalo by mě to. Koudy.
Nevidím otisky drápů, ale ty fotky nejsou úplně ideální.
použitý buď jako kapka pod křídlo, nebo lokálně na kožní změny, nebo injekčně, nebo přímo do zobáku
Pod křídlo nebo přímo do zobáku - takže to vypadá, že celou dobu máte na mysli ptáky (v tomto případě papoušky). Za mě je takto formulovaná věta poněkud zavádějící.
Pokud vím, injekční ivermectin je určený pouze pro přežvýkavce a prasata. Máte to vyzkoušené?
Což takhle dát si špenát?
Myslím film. Ale tam se to zmenšovalo až moc.😉
celkem dost plemen je vzkříseno z tak málo jedinců, že byste se z toho tady dnes pokáceli?
Třeba starokladrubský vraník. Ale i tam přilili fríského koně.
Však se shodujeme. Chovatelský záměr a selekce - co nevyhovuje, pryč.
Já to chápu tak, že se to zašije proto, aby se to pořád dokola netrhalo a mohlo to rychleji odrůst do zdravé tkáně. Něco jako zámková podkova u koní.
Ale třeba se pletu.
Máte pravdu.
F1 generace se používá třeba u slepic nebo prasat, aby se dosáhlo co nejvyšší a zamýšlené užitkovosti. V F2 se to už různě rozštěpí a není to ono.
Anonymní:to je zase až napodzim? Já myslel že jen zastřižená ne vytržená dorůstají skoro pořád.
Dorůstají vlasy nebo chlupy, ne peří.
Že držení papouška, coby společenského tvora, o samotě jenom pro svoje potěšení, považuji za týrání.
Ivermectin může být.
Pepř pomáhá
U mě doma nepomohl. Ještě zkusím koupit nové balení, jestli nebude úspěšnější.
, i když v obchodech už si tady na mě asi zvykli, že chodím v koňských smradlavých a špinavých hadrech.
Taky jsme tak s kamarádkou chodily, když neměla koně ve svém a obě jsme k němu dojížděly v koňských věcech, protože nebylo kde se převlíkat. Na parkovišti se boty “odupaly” z toho nejhoršího a šlo se nakupovat.
Když bude mít o samotě andulku, je to úplně stejné týrání. Můj názor
, pes je pěkný, i poslušný
Bavíme se o stejném psu? Jako, pěkný je, o tom žádná. Ale neposlouchá, má strachovou agresi a trpí separační úzkostí.
že když se o sebe ženská nestará, tak vypadá nějak špatně?
Tak on to asi každý vnímá jinak. Pro některého (nebo spíš) některou nepřipadá v úvahu, že by vyrazila ven nenalíčená, i když jde jenom s odpadky. Jiné stačí, když je umytá a má vyčištěné zuby. A je jakž takž učesaná.
Anonymní:Tak si to zvětšte, nebo si dejte brýle.
Udělala jsem obojí a stále nic nevidím. Jen normální ozobí.
dorazila mě kometa zmínkou o plísinkách,
Na ty může zabrat i prachobyčejný ocet.
regeneraci nehtů
Je to stejné jako s regenerací vlasů. Musí to jít zevnitř. Vitamíny, minerální látky. A hlavně genetika. Někdo může mít i pěticentimetrové drápy. Já jsem na tom stejně jako vy. Nehty křehké (a vlasy jemné).
Tomu se říká rada nad zlato!
Anonymní:Ta andulka má kolem zobáku vápenku. Zadejte si do vyhledávače vápenka u andulek a přečtěte si o tom něco.
Opravdu tam vidíte vápenlu? Podle čeho jste to poznal? Nerýpu, ptám se. Protože já tam nic nevidím. Což je můj problém.