14.02.2025, 08:22:49 xxx.xxx.224.101
jiná mentalita…
Myslím, že takoví debulové by se našli i unás.
jiná mentalita…
Myslím, že takoví debulové by se našli i unás.
Tak možná se lišíme v představě, kdo je majetný majitel. A co znamená, že kůň má vždycky všechno.
duhovka belmo ješte nema.
Ani mít nebude. Jsou to dvě různé struktury. A u ptáků bělmo vidět není.
JanaJanaJanaJana:To máte pravdu, ale nadpis myslím to, že kdo chce, hledá způsob a druhu těch způsobů je bambilion.
Ne, neshodneme se. Bez peněz nelze mít koně. Protože bez nich se šetří. I na věcech podstatných a důležitých pro blaho koně.
Jak to stíhače časově, jak vycházíte s výplatou?
Jsem si vzpomněla.
Měla jsem čas, peníze a kamarády. A teď mám koně.
Asi tak.
S tím úplně nesouhlasím. Vlastnictví koně je dost drahý koníček.
Ano, můžu ušetřit peníze za ustájení ve vlastním, ale to je vykoupeno péčí 365 dní v roce. Pokud chci jezdit tak, abych neubližovala koni, bez trenéra se neobejdu. Kovář, veterinář, obnova cajků… a jsme v řádu tisíců.
Anonymní:Co příspěvek to perla. Chovatelé účte se od profesionalky. Ta musela odchovat nosnych hrdlicek 😀
Nemusím odchovat ani jednu hrdličku na to, abych věděla, že užitkovost plemen jednotlivých druhů hospodářských zvířat je daná geneticky.
jestli je na ně ten benzimidazol účinný. ¨
Není. Úžasný je na tyhle potvory Neostomosan. Levný a účinný. Osobní zkušenost.
V tomhle ročním období se tyhle breberky nebo plísně často objevují.
Nevím kdo ty bláboly tady píše.
Za mě ančovička a acher bláboly nepíšou. Jenom své zkušenosti. Kterých mají dost.
Oni chlapi tyhle věci obecně nezvládají. Kromě veterinářů teda.
Když bylo třeba říznout absces u telete nebo jalovice, oslovovala jsem zásadně ženské.😉
Dostává light krmení.
Mám už čtvrtého a pátého kocoura. Stejně jako jeho předchůdci kastrované. Žádný s tloušťkou nebojoval. Možná proto, že krmím hlavně masem?
Víte, že jenom granule přispívají k onemocnění močového aparátu?
Va by mi, kdyby někdo chtěl vidět, jak to polykám já…brrr!
Mně by nikdo ani neviděl. Můžu tatarák, nevadí mi chobotnice ani smažení červi, určitě bych dala šneky a ústřice, ale střeva ne!
Váš pes se má! I já bych si vybrala - teda kromě těch střev a králičích bobků, ty bych si odpustila.🙂
Nikdo by nevěřil jak to dokáže bolestivě štípat.
My tady to víme.
Větší pestrost by byla při barfování.
Pokud krmíte granule, tak bych se držela jedné osvědčené značky.
Jste někdo očkovaný proti klíšťové encefalitidě?
Ano. Chtěla jsem udělat radost svému obvodnímu lékaři. Nebyly žádné komplikace
To je australka?
Máte pravdu. Bez budky nejspíš ne.
Ale vajíčka budou. A to je taky problém.
Toho bych se taky bála. Do svého psa bych to rozhodně nenarvala. Co jsem pochopila, není to vakcína, ale účinné antiparazitikum. A když má držet rok, tak to musí být fakt nálož.
Pokud vím, tak jenom proti borelióze.