11.02.2025, 15:57:40 xxx.xxx.147.163
Pokud vím, tak jenom proti borelióze.
Pokud vím, tak jenom proti borelióze.
Souhlasím. Dva samci jsou ideální. Nehledě na to, že i dekorativnější.
Já hlavně reagovala na úvahu pořídit pár a současně nemít mladé. Jako, na to nemusím mít VŠ, aby mi došlo, že samec + samice = mláďata.
Ph:me to prijde, ze ten pes fakt vnima, co vidi…a ne vzdycky si to overuje dalsimi smysly:
Já si vždycky myslela, že se pes (možná kromě chrtů) primárně orientuje čichem. Tak asi ne.
Potkani ano, o kočkách si to nemyslím.
Ale každý máme právo na svůj názor.
Rejlacek:Děti chtějí domů zebříčky. Je Lepší pár. Nebo dva samecky . Či samičky. Když nechceme mladé. Děkuji za rady.
Promiňte, ale když nechcete mladé, tak snad nepořídíte pár.
Jinak viz výše. Nejdřív studovat.
kometa:Ha! Pepř jsem ještě nezkusila.
Tak ani pepř nefunguje.☹️Holt musím počkat, až mladej dostane rozum.
Nikolivěk. Nosnost je dána geneticky. Obecně.
Tak nějak všechno. Králík jim většinu sežere + možná chybí i ten vitamín C.
že se něco vstřebá,
Samozřejmě, že se něco vstřebá. Možná i dost. Otázka je, kolik toho dorazí do kloubů.
Repta-A-Repta:Video viz odkaz:
https://x.com/HarzerF/status/1888908319730860049
Jsou to skutečně vlci?
Nejsou.
Vidím koně - dlouhý krk a nesení hlavy, zvednutý ocas, způsob výskoku z vody na břeh. Jenom je někdo počítačově zkřížil s vlky.
Vidíte a to já ne. Protože od kočky chytnu max tu toxoplazmózu (kterou už stejně nejspíš mám, jsa kočkomil), od holubů si můžu vybrat, jestli chlamydiózu nebo salmonelózu. Možná i TBC.
Jako netvrdím, že jsou extrémně nebezpeční, ale je jich prostě moc a tím se ten infekční tlak zvyšuje. Stejně jako u potkanů. O znečišťování budov nemluvě. A chodníků. Naučila jsem nechodit těsně pod střechou.
Možná to není pravda, ale perorální cestou tyhle přípravky do kloubů moc nepronikají.
Já to vyzkoušela doma a žádná levitace se nekonala.
Bohužial len na internete.
Je vidět, že o Zrzavcích nic nevíte. Už zachránila několik psích dušiček.
nemám rád ked sa z holubov robí postrach
Jaký postrach? Napsala jsem jenom objektivní fakt, že městští holubi jsou zdrojem nemocí, z nichž některé se přenášejí i na člověka.
A všimli jste si, že se zakladatel vlákna odmlčel? Možná si někde za monitorem mne ruce, jak nás tady hezky rozhádal.
Barevným ptáčkem myslíte tu první fotku? Stehlík.
Ha! Pepř jsem ještě nezkusila.
že kometa reagovala
Ale já na nic nereagovala. Teda jo, naposled 4.2. Ale to nesouviselo s černými vlky.
Arosek:Tak do toho prihodime civavu a v pripade nutnosti to budu prodavat jako skladne domaci dynamo 😀
Tak do toho prihodime civavu a v pripade nutnosti to budu prodavat jako skladne domaci dynamo
Jenže to musíte přihodit ještě zahraniční původ. Když to “bude” vyšlechtěné v USA nebo aspoň v Německu, pak se penízky jen pohrnou.😉
Ta diskuze vznikla proto, že někdo si myslí, že holubníky jdou proti základním pudům holubů. A někteří z nás píšou, že ze zdravotních důvodů je regulace městských holubů nutná. I pomocí nich.
Souvisí to spolu. Nebo ne?