11.01.2025, 20:28:38 xxx.xxx.147.163
Neverend nic jiného než obecné plky nemá. O třetí světové tady píše už kolik let? Ještě na IF.
Neverend nic jiného než obecné plky nemá. O třetí světové tady píše už kolik let? Ještě na IF.
Proč bys tady něco brzdila?
Ale my máme s Bobčou dohodu a tak vím, že se neurazí a nebere to jako dehonestaci. Ostatním to píšu v SZ.
to bysme si
to bychom si🌹
Já teda nevím a asi se se pletu do věcí, do kterých mi nic není. Ale nejste i vy trochu paranoidní? Bez urážky. Proč taky nezvolit taktiku “nereaguji”.
Protože vy jste tímhle příspěvkem taky přiživila.
A Stella si může mnout ruce, jak se jí daří nás rozhádat.
Oni to tak mají ptáci obecně. A co teprve včelí nebo termití matky.
Orionka:Proč se chcete vracet k normální diskuzi právě v tomhle vlákně? Nebylo by lepší, nechat ho “spát” ?
A tak příspěvky týkající se léčby ADHD nejsou úplně od věci.
Podle té vaší teorie by stačilo plácnout dítě jenom jednou a ono by už pokaždé a příště poslechlo.
Nikoliv. A nefunguje to ani u psů, koní, koček…
Jako,že je v zrcadle hnusná??
jsem slyšela v rádiu, že už existují zrcadla s AI. Ne, že by nám řeklo, že jsme hnusné, ale rovnou nás pošlou k doktorovi, když se mu něco nebude líbit. Něco takového si rozhodně pořizovat NEBUDU! Nepotřebuji, aby mi nějaký robot kafral do mého zdraví.🙂
No a nás nejdříve napadla vyňatá. Vybraná po několika minutách vypotily holky.
Tak nějak celkově.
Já jenom napsala, že žádný hon na Fikovnici nevidím a navrhla jsem, abychom se k tomuto tématu už nevraceli. Ale vy jste ho sama znovu otevřela.
Fíkovnice:Jakýkoli hon na mě je zcela scestný a zbytečný. Sama jste mě na to upozorňovala.
Upřímně, tomuto příspěvku úplně nerozumím. Někdy jsou ta písmenka ošidná.
Někdy nevim, gůglím,
Já někdy taky. Ale častěji se ptám kolegyně češtinářky, která mě ještě zatím neposlala do háje.🙂
Ale na posledním hospodském kvízu by si taky vylámala zuby - jak se ještě jinak (dvakrát) říká vyjmenovaným slovům? Druhý výraz nikdy neslyšela ani ho za 33 let pedagogické praxe nepoužila.
Bobca:ach jo..ona si dál bude sama sobě odpovídat dál…to nemá cenu tady něco normálního začínat…jdu někam jinam..
Jdi Jinak se toho nezbavíme.
Verun:jj, taky i je aktivně loví…mám o nich něco načteno, musíte poznat nepřítele😉 ale jak je dostat pryč, nikde nic.
https://ziva.avcr.cz/files/ziva/pdf/neobvykle-potravni-chovani-ondatry-pizmove.pdf
Děkuji za odpověď.
Stále častěji zjišťuji, že ani zvířata, u kterých bych to předpokládala, nejsou vegetariány. Takže se sama před sebou můžu obhajovat, že jsem všežravec. A vlastně - proč se obhajovat, že jo? Prostě žeru všechno. Jako ta ondatra.
Pokud sukovicí myslíte - nebudeš posílat děti do školy, nedostaneš dávky - tak to docela funguje. Tedy částečně. Švagr je učitel na ZŠ, kde jsou i romské děti. Povídal, že tam má pár šikovných jedinců, kteří by se chtěli učit. Ale - ve 2+1, kde je jich třeba šest, sedm, je to těžké. Podpora od rodičů nulová, sami toho moc neumějí. A holky jsou proto, aby začaly co nejdřív rodit. Prostě to tak mají. Začarovaný kruh.
A u nás chumelí a začíná to vypadat jako v zimě. Pokus o návrat k normální diskuzi.🌼
Já teda nevím, ale další hon na Fikovnici tady nevidím. A když to nebudeme připomínat, tak se situace znormalizuje. Si myslím. A když zmizí i Stella - hlavně ona drží tohle vlákno při životě. Všimla jste si, kolik je díky ní příspěvků? A to už se loučila a chtěla odejít.
Ondatry žerou rybky? Nebo jsem to špatně pochopila?
Dneska jsem za hodinu sečetla 3 koňadry
Já zatím nemám skoro co sčítat - 1 zvonek, 1 kos, 1 brhlík. Nevím, kam se všichni fťáci poděli. Oproti minulým létům je to bída.