21.01.2025, 09:43:44 xxx.xxx.224.101
Ph:dokonavy vid nema pritomny cas
Ne vždy.
Co třeba dojídám oběd a dojím oběd?
Ph:dokonavy vid nema pritomny cas
Ne vždy.
Co třeba dojídám oběd a dojím oběd?
Jo! Pak by měla hned odpověď na svou otázku.
To mě právě zajímá.🙂 Pak napiš.
megi:Není to tak, velikost srdce se liší podle pohlaví.
Ale ne výrazně.
I mužský mozek je statisticky těžší než ženský. Sportující žena bude mít srdce určitě větší a těžší než chlap, válející se na gauči.
Si myslím.
Ano bylo to uvolňující, až tak, že mě chytaly záchvaty smíchu, opravdu doslova.
No, rajský plyn byl původně “rekreační droga”, kdy se lidi chechtali jako o závod. Až pak se začal používat coby účinné anestetikum.
orgány podle mě jsou plus mínus u všech stejné.
Tak nějak. Nevím, jak andulky, ale lidské (a prasečí) srdce dospělého jedince má cca 300g. Je jedno, jestli měří 150 nebo 200 cm. Jako jo, u vrcholových sportovců nastane nějaká hypertrofie, ale to je v rámci fyziologické adaptace.
Nebo takový neználek. Otázka, jestli jim ho “chovatel” bude ochotný vzít zpátky a vrátit peníze.
Já mám radu stejnou. Čerstvé mléko jsem (z)konzumovala max do druhého dne.
To musí byť radosť mať toto doma. Ale dobre im tak.
Přesně to mě napadlo. Mají doma demoliční četu - tenhle mix je vražedný. A zájemci se asi nehrnou - tohle si pořídí max masochista nebo sebevrah.
V 50+ mě to taky nenapadlo. Ale v 60 je to už tady. Potřeba lézt na koně mě přešla. Ale každý to má jinak.
Moje řeč.
Mít nějakou představu, co bych chtěla a kam dojít. Ale nezhroutit se z toho, když to nevyjde.
Prostě jsem přibrala…
No a? Těch, co nepřibrali, tady asi moc není. Ani já nejsem výjimkou.
já nezpívám ani sama v autě protože bych se vystrašila😉.
Aneb zpívám jenom v sebeobraně.🙂Jako jo, občas můžu poslouchat i sama sebe, ale když pak slyším ostatní, kteří to prostě mají…
I zpěv je jako všechno o tréninku
Ano, leccos se dá natrénovat. Ale když nemám hudební sluch ani hlasový rozsah… Nicméně si naše zpívánky užívám a o to jde.
Já taky nic nevyzpívám. S kolegyní už máme takové heslo, když se na našich narozeninových oslavách zpívá - pozor, C dur! Protože je nám úplně jedno, v jaké tónině písnička je. A jedeme si to svoje.
Orionka:Jenom se nesmíte blbou náhodou v tom davu octnout vedle sluchaře 😜
Zpívám jenom mezi kolegy. A ti vědí.😉A občas se i chytím. Jako že se dokonce i můžu poslouchat.🙂
Tak na kluka jsem se nedívala, se přiznám. A toho bych si klidně tipla, že je živý. Holt mám nakoukaná víc ta zvířata.
By mě zajímalo, o která vzácná a vymírající plemena se jedná.
Teprve pak bych se rozhořčovala.
A věta “místo do stájí jsou usmrceni” znamená co? Když někdo neumí česky, ztrácí pro mě důvěryhodnost.
Zase budete tvrdit že v létě snesou dvě vejce za den
Ale no tak. Tohle jsem tvrdila kde a kdy? Víte, že vím, že tvorba vejce trvá 20 - 24 hodin? Takže bych takový nesmysl asi nenapsala.
Ano, anonym se vyjádřil nepřesně, když použil termín plemeno a ne nosný hybrid.
Proč ty urážky? Přece nejste potrefená husa?