19.01.2025, 15:48:32 xxx.xxx.147.163
A tak to prase je od přírody čistotný tvor. Ale koník, oslík, koza… kudy chodí, tudy trousí. Doma si to představit neumím.
A tak to prase je od přírody čistotný tvor. Ale koník, oslík, koza… kudy chodí, tudy trousí. Doma si to představit neumím.
A tak třeba i ne, ve výjimečném případě. Ale ty pohyby jsou prostě lidské a ještě počítačově upravené.
Ve španělštině i angličtině se kondor říká jen těm velkým
Já myslela, že všichni kondoři jsou velcí. Nebo aspoň větší než supi. Asi mám mezery. Ale klíčové je zeměpisné rozřazení. Viz výše.
Anonymní:Nereálná fikce z říše snů nebo propagace nějakého prodejce uvedených plemen.
Proč fikce? Však je to pravda. Když někdo shání dobré nosnice, tak si vybere.
Mně to připomíná nepovedeného vlkodlaka z hororových filmů. Kočka se za mě takto pohybovat nebude. Ta rotace…, nevěřím.
Mně by zajímalo, jestli v tom cvalu střídá nohy.
Zpíváš hezky. Co já bych za to dala! Patřím do kategorie těch, co strašně rádi zpívají. Rozuměj, ani ne tak rádi jako strašně.🙂 Takže hulákám jenom v davu.
orionka-2:????
AI?
Tak už jsem konečně poslechla ty tvoje písničky
A kde se dá Bobča poslechnout?
že v češtině jsou to prý kondoři.
Jsou. V Americe máte kondory, ve Starém světě jsou supi. Jedná se o různé druhy (vlastně i rody), ale všichni mají stejnou funkci.
Anonymní:To puberta nebude, ale stejně to může být hormonální nerovnováhou.
Jedna z IP Stelle? (čísla si docela pamatuji). Aspoň neraď hlouposti. Pes má problém = nechám ho vykastrovat. Když už, tak bych navrhla chemickou kastraci. Na zkoušku.
Co přesně má být ta hormonální nerovnováha?
Může být. Ale RTG bych v tomhle případě rozhodně chtěla.
Přeji krásný víkend!
Majdulinko, vaše pokusy o reklamu jsou poněkud průhledné.
Opakujete se. Stejným odkazem jste tohle vlákno založil/a 9.8.
Když se před tetiným pudlíkem řeklo “vykoukoupeme ho?”, byl to pro něj pokyn, aby zmizel někde v jiné dimenzi.
U koček/kocourů spolehlivě funguje jenom myšlenka “zítra teda jedeme na tu domluvenou kastraci” 🙂 A taky se přesunou do paralelního vesmíru.
biaca:Proč se vytahuje starý příspěvek - opět nějaká reklama?
Samozřejmě!
Nejdřív koupit drahý spray a teprve pak navštívit veterináře.😉
Když si Majdulinku rozkliknete, je to jedna velká reklama.
Anonymní:Jakou rozlohu by měl mít travnatý výběh pro 3 koně tak aby nebyl rozblácený, samozřejmě přístřešek a příkrm semen by byl
Teoreticky 1 ha na koně. A hodně chovatelů má zimní (menší) a letní výběh (pastvinu).
A viz výše - při 24/7 se v exponovaných místech bez zpevnění neobejdete. Pokud tam nechcete mít bahno a po zmrznutí tankodrom.
celkem jistý recept na rvačku.
S celkem jasným vítězem.
Anonymní:ahojky, je možné chovat osmáka a potkana v jedné větší skříňové kleci?? Díky...
Ne!
TN:Děkuji, za všechny rady, postřehy i váš čas. Opravdu díky. A přeju krásný večer.
Já nych teda chtěla RTG těch zubů.
A proč zrovna osmičky? Kůň má přece v každé polovině čelisti zubů devět. Hřebec (valach) i deset. A když počítám i vlčí zuby, tak ještě připočtu jeden.