04.02.2025, 22:05:44 xxx.xxx.147.163
A jak tedy udržujete potřebnou vlhkost?
A jak tedy udržujete potřebnou vlhkost?
Jenom technická. Jste nojo nebo noho? Nějak mnoho IP adres.
Ale odpovím tak jako tak.
Ale no tak.
Za co se máme omlouvat? Za své názory? Že je Sera San umělé krmení? Vždyť je. Tak jako granule pro psy.
A mimochodem, sloni, stejně jako ostatní býložravci, rychlý metabolismus nemají. Trávení celulózy zabere dost času.
Takže stále reklama?
kometa:. Když chcete radit skuste si o tom nejdřív něco přečíst sám.
A vy si zkuste potrénovat češtinu.
Edit.
Kromě toho, že asi neumíte počítat.
Máte pravdu. Není to chemie, jenom reklama. Nemám ráda zkratky. Můj názor.
. Když chcete radit skuste si o tom nejdřív něco přečíst sám.
A vy si zkuste potrénovat češtinu.
Klidně se ptejte, pokud potřebujete odbornou radu, Kometo.
Děkuji, nepotřebuji. Stačí mi vidět, jak vypadají neonky na Hluboké (až tam zase budu a podržím myšlenku, zkusím, aspoň odhadem, spočítat objem). Ano, jde jenom o můj pocit, jak by to mělo vypadat. Proto je ve svém pidi akváriu nemám.
jestli na tom bude ovladatelna.
Za mě ovladatelnost nezačíná tím, co má kůň v hubě.
Já mám jenom jeden titul a prostě se mi to nezdá.
Opakuji se, ale plodové obaly vytváří plod. Přesněji řečeno embryo na úrovni gastruly. Z původních mikromer vzniká amnion (blána ovčí) a chorion (blána klková). Mezi ně se postupně vsouvá alantois (blána močová). Dohromady se tomu říká fetální část placenty.
Existuje i mateřská část placenty, ale ta je jenom u druhů s pravou placentou. Což koza není.
Takhle nás to učili. A pořád si neumím představit, co a jak by se v těle matky muselo zbláznit, aby se v děloze bez plodu objevila placenta.
Činnosti.
Však jsem psala, že někteří lidi na noční proud perou nebo vaří. Ale to je pro někoho, kdo je skoro pořád doma a má to vychytané.
Další rvačka nebo páření. Podle pohlaví druhého jedince.
A kdo ji bude ovládat?
Blbost!
Noční proud existuje. I když naskakuje i přes den. A j erozdíl i dny pracovní a volné. Mám doma všechno na elektriku, takže vím. Jsou lidi, kteří na noční proud vyloženě číhají a zapínají třeba pračku.
No jo, to je vlastně pravda. 😀Fotbal bez piva je strašná představa!
Nevím, proč by to zrovna u koz mělo být jinak než u ostatních samic. Z embryologie jsem měla za 1, ale je to už dávno a můžou být nové poznatky.
Vydržte. Zítra si to vytisknu (mám radši papír než monitor) a přelouskám. Kdybych zapomněla, klidně se připomeňte. Budu ráda.
Ph:stejne je smutne, ze welfare zvirat je jeste porad pro nektere lidi tabu a divi se tomu, ze zivot zvirat meni a ze proc ☹️
Vždyť je to zase takový anonymní výkřik do tmy. Ten nechce diskutovat, jenom prudit.
Tenurri:Jen to ne! Hezky do kuchyně s něma! a taky na řetěz 😀…
A na krátký! Aby nemohla do obýváku, když je zrovna fotbal.😉
Proč jste nekastrovali? A ta zbylá koťata utratil humánně veterinář?
Daniela:Ahoj, moje morče má ulomený zub a já se chci zeptat jestli to jak to má je vážne jestli to nemá i s gořínkem nebo tak něco
S kořínkem.
Jak by bylo vám s ulomeným zubem? Taky byste to řešil/a na internetu? Bolí to, do dřeně se dostane infekce, na kterou se dá i umřít.
Asi tak.
Takže nejsme ve při.