Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 30.11.2025, 08:24:13
Ta po mne tak strasne jela, a kdyz jsem odmitl prijet, tak se urazila a zacala na me utocit….
No jo, to je celý on - N alias neverend vulgo meifi. Někteří ho známe ještě z IF (kvůli němu odtamtud málem odešla Horsana, což by byla velká škoda). Prudič, vychloubač a provokatér. Většina ho už ignoruje.
Ano, přes písmenka se toho moc nepozná. Já se spletla i v lidech, které jsem znala naživo.
Ale když tady někdo často mění nicky, IP adresy, jednou je registrovaný, pak zase ne… Je to přinejmenším zvláštní.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 29.11.2025, 20:36:33
Taky si myslím. Že to mladé už tolik nezajímá. Doby, kdy se před barákem bouchalo hodiny, jsou už pryč.
Jo a s tím zákazem. Pamatuji, jak bylo zakázáno kouření na zastávkách MHD. Nikdo to nekontroloval a tím pádem ani nepostihoval, tak zákaz tak jaksi v klidu vyšuměl. Proto ten můj skepticismus.
Na druhou stranu je dost kuřáků ohleduplných a stoupne si dobrovolně mimo zastávku. A taky výrazně přibylo e-cigaret,, které už neobtěžují.
Odpověď na příspěvek uživatele Grey Wolf z 29.11.2025, 09:57:52
Ne, není to normální.
Však já jeho znalosti a zkušenosti taky nepopírám. Mám jenom výhrady k jeho chování, shazování ostatních a politických vsuvek. Kvůli němu už několik lidí přestalo přispívat.
Byl opakovaně admini požádán, aby své výpady mírnil. Pokaždé to zabralo jenom na chvíli.
vnoučata jsou Vilém a Františka. Taky nejsou až tak běžná… Když kouknu na imatrikulaci na seznam jmen prváků - jdou rozdělit do tří skupin - stále populární častá jména, moderní zahraniční jména a zdvojená jména a třetí skupina jsou “stará” jména - a tahle třetí skupina se zvětšuje…
vnoučata jsou Vilém a Františka.
Viléma máme jako vychovatele na intru. Je mu cca 30?
A ano, přibývají jména zdvojená (měla jsem Terezii Magdalénu XY - nevešla se do žádné kolonky)🙂)a staročeská. Taky to pozoruji.
Já mám pocit, že praděda o ní mluvil jako o Pepičce. A Pepička zní hezky 😉
Zní. Ale mě to prostě nenapadlo. A často se dětí ptám, jak je mám oslovovat. Protože třeba takový Miroslav - někdo je zvyklý na Mirka, někdo na Slávka.
Před léty byly v jedné třídě Nikola, Nikole a Nicol. A všechny si potrpěly na přesné vyslovení svého jména. Tak jsme si všichni dávali velký pozor.🙂