Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 02.12.2024, 09:14:45
Opravdu zodpovědný chovatel si takové štěňátko vezme zpátky
Jenže tohle není zodpovědný chovatel. Tenhle mrská bezPP pro prachy a je mu jedno, jestli bude mít štěně epilepsii nebo PRA. Rodiče jsou (údajně) papíroví, ale očividně nebyli uchovněni. Proč asi?
To je to, co mě čílí nejvíc. Hezké řečičky, jak jim na pejscích záleží.
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 30.11.2024, 19:55:00
Já myslela vyslovené takto před Vánoci
To taky - z Dědolesu dvoje ponožky (palmy a kočky) a noční košile. Chtěla jsem i legíny, ale měli jenom malé velikosti. Oni vůbec výrobci neregistrujou, že jsou lidi ne úplně štíhlí. Nakupuji i v Equisunu - oblečení ke koním, ale nosím to normálně v civilu. Pěkné věci, ale velikost S nebo M je pro mě passé. Pokaždé si vzpomenu na Ewu Farnou - hledám svý XXL, všude jen eska.🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 30.11.2024, 17:17:27
Ale , ráno na hlavě chaos
A to já po ránu, když pročísnu, vypadám i dobře. Ale ve škole už ne.😉 Už jsem psala, jemné vlasy. Nikdy jsem neměla bohatou hřívu. Pro mě jedině krátký sestřih.
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 29.11.2024, 19:18:24
Překvapivě.🙂 Klobouk dolů, máte lepší paměť než já.
Teď aktuálně jsem reagovala (už to moc nedělám) na zaručeně čistokrevného amerického kokršpaněla bez PP. Ne, nejsou množka, dělají to jenom pro radost🙄. Ale prodej štěňat jim zaplatí režii na držení rodičů. To napsali. V podstatě perpetuum mobile. A možná zbyde i něco navíc.