Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 19.07.2024, 09:24:28
Já jsem velmi amatérský akvarista, ale divím se, že po takovém arzenálu zbraní, které jste použil, v tom akváriu vůbec něco máte. Já nic z toho nepoužívám (ani neznám). Akvárium cca 80 litrů, svítím přibližně 12 hodin denně, sluníčko mi do akva svítí asi 2 hodiny denně navečer a to jenom v létě, když jsou dlouhé dny. Mívám +- 10 kusů malých rybek.
Nevím, jak se jmenuje ta prorůstající rostlinka. Já jsem za ni naopak ráda, protože se v ní dobře schová potěr, když se občas něco vylíhne. Nerozmnožuji cíleně. A na řasu na skle se mi velmi osvědčil ancistrus. Stačí i v jednom exempláři.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 17.07.2024, 14:44:59
Však jo - to byl ten bod č.1 - feminizace.
Pravda, naše bývalá absolventka tahala dítě sebou, ve vajíčku a ve stáji ho vždycky někam umístila. Třeba do žlabu, když to byla zrovna sekce bez krav.🙂
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 17.07.2024, 14:28:18
Děkuji, to jsem nevěděla.
Jsem zvědavá, jestli to bude mít kýžený efekt. Vzhledem k feminizaci na VŠ a k nechuti budoucích absolventů válet se v zimě, v noci, v hnoji… Čest výjimkám. V mém okolí jsou 2 doktoři, kteří zvládnou císaře u krávy.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 17.07.2024, 13:57:46
chovatelská komunita pejskařek (chlapi tohle dělají málokdy) je nejnesnášenlivější ze všech chovatelských skupin a rozhodně přispěla ke zrušení diskusí na IF
Že by byly pejskařky ještě horší než koňařky?😉 Zrušení VŠECH diskuzí na IF proběhlo z naprosto jiného důvodu.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 16.07.2024, 17:38:55
druhý den vidím sníženou ochotu k chůzi po kamenitém povrchu.
Odpověděla jste si sama. Je spousta koní, kteří se dožívají vysokého věku a jsou plně funkční i s podkovami. Není to takové zlo. Nebo můžete vyzkoušet botičky.